LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚεφάλλονιαΔημοσίευση: 05 Αυγούστου 2023 18:47 | Ανανέωση: 05 Αυγούστου 2023 19:00

Κακοκαιρία “Petar” - Κεφαλονιά: Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα λόγω κατολίσθησης

Μεγάλη περιπέτεια για οδηγούς και επιβάτες που έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητα λόγω κατολίσθησης. Στο σημείο Πυροσβεστική και περιπολικά. 

Κακοκαιρία - Κεφαλονιά

Στο "μάτι" της κακοκαιρίας "Petar" είναι το Ιόνιο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα΄.

Yπάρχει αυτή την ώρα μεγάλη κινητοποίηση των αρχών ανάμεσα στις περιοχές Ανωμεριά και Καρυά καθώς εξαιτίας κατολίσθησης από την έντονη βροχόπτωση έχουν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα σε επαρχιακό δρόμο. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δεν υπάρχει καταπλακωμένο αυτοκίνητο, ούτε κάποιος τραυματίας και δόθηκε εντολή ώστε να κατευθυνθούν εκεί μηχανήματα έργου και να ανοίξουν το δρόμο για να απεγκλωβιστούν τα οχήματα.

Κακοκαιρία - Κεφαλονιά

Κακοκαιρία - Κεφαλονιά

Στο σημείο σπεύδουν και περιπολικά και πυροσβεστική ώστε αν χρειαστεί να επέμβουν και να λήξει η περιπέτεια για οδηγούς και επιβάτες.


Υπενθυμίζεται ότι στην Κέρκυρα απεγκλωβίστηκαν 10 τουρίστες από παραλία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 και για τα Σύβοτα.

Οι τουρίστες, υπενθυμίζεται, είχαν εγκλωβιστεί, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην παραλία Πόρτο Τιμόνι. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, λιμενικό σκάφος και ιδιώτες.

Χωρίς ρεύμα η Κασσιόπη 

Στο μεταξύ η μπόρα έχει ήδη ξεκινήσει στην Κέρκυρα με την περιοχή της Κασσιόπης να είναι χωρίς ρεύμα, ενώ εκδηλώθηκε και χαλαζόπτωση.

Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική υπηρεσία, η πολιτική προστασία των δήμων και της περιφέρειας, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

κεραυνός - αστραπή - θάλασσα

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία φέρνει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε περιοχές της δυτικής και της βόρειας Ελλάδας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι:

  1. Άμεσα η περιοχή Κέρκυρας-Παξών.
  2. Από νωρίς το απόγευμα τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου (κυρίως Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Ιθάκη), η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία.
  3. Από αργά το απόγευμα η βορειοδυτική Πελοπόννησος και η δυτική και βόρεια Θεσσαλία.
  4. Από το βράδυ η κεντρική Μακεδονία.

Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή τα φαινόμενα στη δυτική χώρα θα εξασθενήσουν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά σε κτήριο στο Μοσχάτο - Έκλεισαν δρόμοι

Ιταλία: εκδότρια σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της (βίντεο ντοκουμέντο)

Κέρκυρα: Μαφιόζος της Καμόρα συνελήφθη από Ιταλούς καραμπινιέρους

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μιχαλολιάκος: Ποιο το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Κασσελάκης στη Βαρβάκειο: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04ΟΟΣΑ: Ανθεκτική παραμένει η ελληνική οικονομία 11:49Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής11:3610201 - ΕΛΑΣ: Σε λειτουργία η γραμμή για την προστασία ανηλίκων11:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο