LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 02 Αυγούστου 2023 18:04

Γηροκομείο στο Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 44 ετών στο ιδιοκτήτη

"Βεντέτα" με τις Αρχές άνοιξε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης. Απαντά με εξώδικο και τελεσίγραφο. 

Γηροκομείο - ηλικιωμένοι

Μια απίστευτη ποινή φυλάκισης, σε σχέση με τις πλημμεληματικού χαρακτήρα διώξεις που είχαν ασκηθεί, και ένα τελεσίγραφο προς την Εισαγγελία, συνθέτουν το σκηνικό που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο, σχετικά με την υπόθεση του 60χρόνου ιδιοκτήτη γηροκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος είχε συλληφθεί πριν λίγες εβδομάδες, μετά από καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων του οίκου ευγηρίας αλλά και την κατάσταση της δομής.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν λίγες ημέρες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, και στον ιδιοκτήτη της Μονάδας, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί, μεταξύ άλλων, δίωξη για έκθεση ανθρώπου σε κίνδυνο, επιβλήθηκε η - πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα - ποινή φυλάκισης των 44 ετών, με εκτιτέα τα 8 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έφεσή του έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ!

Το εξώδικο στην Εισαγγελία

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει και συνέχεια, καθώς η πλευρά του Γηροκομείου απέστειλε σήμερα εξώδικη πρόσκληση στην Εισαγγελία Ηρακλείου, με ένα τελεσίγραφο!

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Μονάδας δίνει διορία στην εισαγγελία μέχρι τις 30 Αυγούστου για να απομακρυνθούν οι 30 τρόφιμοι (άστεγοι, άποροι, κλπ) που οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν ζητήσει να φιλοξενηθούν στη συγκεκριμένη δομή δωρεάν. Η πλευρά του ιδιοκτήτη θεωρεί εν ολίγοις ότι εφόσον το γηροκομείο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να διαμένουν τρόφιμοι, θα πρέπει άπαντες να απομακρυνθούν από τη δομή.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως στα μέσα του προηγούμενου μήνα όταν στο γηροκομείο διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων κι ελλείψεις ασφαλείας με τον ιδιοκτήτη να προσαγάγεται και να συλλαμβάνεται.

Ειδήσεις σήμερα:

“Κίνημα της πετσέτας” - Χατζηδάκης: Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν για τις παραλίες

Καρκίνος: Επαναστατική χημειοθεραπεία σκοτώνει τους συμπαγείς καρκινικούς όγκους

Αγκίστρι: Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας που σκοτώθηκε με ηλεκτρικό ποδήλατο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο