LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 23 Ιουλίου 2023 09:17

Σκιάθος: Λήστεψαν χιλιάδες ευρώ και έσπευσαν να φύγουν από το νησί

Πως η πολυμελής σπείρα κατάφερε να αρπάξει χιλιάδες ευρώ απο μια γυναίκα. Που και πως συνελήφθησαν οι άνδρες και οι γυναίκες μέλη της συμμορίας.

Αστυνομία - περιπολικό - πρωί

Συνελήφθησαν άμεσα σε περιοχή της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας 6 Έλληνες, από τους οποίους 3 άνδρες και 3 γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της ληστείας και της εξύβρισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, σε περιοχή της Σκιάθου, το προηγούμενο βράδυ, πέντε από τους δράστες – οι τρεις άνδρες και δύο από τις γυναίκες – την προσέγγισαν έξω από την οικία της και την απώθησαν με τη χρήση σωματικής βίας, ενώ δύο εξ αυτών την απείλησαν για τη σωματική της ακεραιότητα με αιχμηρό αντικείμενο, αποσπώντας της πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.600 ευρώ.

Όσον αφορά την έκτη δράστιδα, εξύβρισε την παθούσα.

Στη συνέχεια, οι δράστες, με σκοπό να διαφύγουν από το νησί της Σκιάθου, επιβιβάστηκαν με δύο οχήματα, Ι.Χ.Ε. και Ι.Χ.Φ., αντίστοιχα, σε πλοίο με προορισμό την Εύβοια, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της προαναφερόμενης υπηρεσίας και τη σύλληψή τους.

Οι πέντε συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η έκτη δράστιδα, κατηγορούμενη για εξύβριση, αφέθηκε ελεύθερη, κατόπιν προφορικής εντολής της κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ρόδο - Καταγγελία: Το ΚΤΕΛ έκοβε εισιτήρια την ώρα της εκκένωσης (εικόνες)

Καύσωνας - Ακρόπολη: Μειωμένο ωράριο λειτουργίας την Κυριακή

Καύσωνας: “Καυτή” Κυριακή με 45αρια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο