LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2023 18:41 | Ανανέωση: 18 Ιουλίου 2023 18:55

Κρήτη: βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι σε σκουπίδια

Θρίλερ με ανθρώπινο κεφάλι που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων.

Χάλκη -  Απορρίματα

(εικόνα αρχείου)

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα εργαζόμενοι της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων, που απασχολούνται στο εργοστάσιο μηχανικής διαλογής και κομποστοποίησης των απορριμμάτων, στο Ακρωτήρι Χανίων .

Κατά τη διαδικασία της διαλογής των απορριμμάτων στον ιμάντα, βρέθηκε ένα ανθρώπινο κεφάλι. Άμεσα σταμάτησε η διαδικασία της διαλογής και ενημερώθηκε η αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο, πραγματοποιώντας έρευνα και σε άλλα φορτία απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε μία μαύρη σακούλα εντοπίστηκαν και δύο πόδια!

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει όλο το εργοστάσιο του ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι και ερευνούν όλες τις σακούλες, μία – μία, προκειμένου να βρουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Στο σημείο, εκτός από τους αστυνομικούς, βρίσκονται ο εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής καθώς και εργαζόμενοι του εργοστασίου ανακύκλωσης.

Νεκρός μία βδομάδα έως 10 μέρες ο άτυχος άνδρας

Κατά την πρώτη αυτοψία του ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για ένα κεφάλι που ανήκει σε άνδρα ηλικίας από 30 έως 40 ετών ενώ πιθανότατα είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα ασιατικής καταγωγής.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής εκτιμά πως ο θάνατός του πρέπει να προήλθε από μία βδομάδα έως δέκα μέρες πριν ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: 45 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία (βίντεο)

Δωδεκάνησα: Η εξήγηση του ιερέα που άλειψε με λάδι τα... γεννητικά όργανα τουρίστα

Προπονητής κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό των 18 μηνών.

Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)Σήμερα 17:17 | Ειδήσεις

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός Ελλάδας, έστειλε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά την διάρκεια των επισκέψεών του στην πυραυλάκατο “Κρυσταλλίδης” και στο λιμάνι της Μεγίστης.

Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)Σήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Σε ποιον χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε κρυμμένο το όπλο και η γεμιστήρα με τις σφαίρες.

Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Όπως λέει έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της και δηλώνει περήφανη που άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ασθενείς. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)17:52Λίβανος: Ζευγάρι και ανήλικο παιδί σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα17:39Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)17:25Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά17:12Δήμος Αθηναίων: Πασχαλινό γεύμα αγάπης στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ (εικόνες)16:58ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου16:45Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι16:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο