LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2023 18:26

Θεσσαλονίκη: βόας έκανε... βόλτες στην Τούμπα (εικόνες)

Ανάστατοι οι περίοικοι κάλεσαν για βοήθεια. Τι διαπιστωσαν οι ειδικοί για τα "σημάδια" που έφερε το φίδι. Τι αναφέρουν στον ΑΝΤ1 για την εγκατάλειψη ζώων. 

Καλημερα Ελλάδα -  Βόας - πλατεία - Θεσσαλονίκγη

Ένας βόας εντοπίστηκε να περιφέρεται σε πάρκο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη και μέλη της ομάδας Animal Rescue and Defence Squad, κλήθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το φίδι, το οποίο εικάζεται ότι ήταν οικόσιτο.

Ο μικρός βόας είχε πολλές εκδορές από γάτες ήταν αφυδατωμένο.

Σύμφωνα και με τα υρήματα της ακτινογραφία που του έγινε, το φίδι έχει πιθανό κάταγμα σε σπόνδυλο.

"Πιθανότατα άλλη μια εγκατάλειψη.. Δεν έχουμε πια λόγια για τις τόσες εγκαταλείψεις ζώων..", αναφέρουν τα μέλη της ομάδας.

Θεσσαλονίκη - βόας

Θεσσαλονίκη - βόας

Θεσσαλονίκη - βόας

« Δεχτήκαμε κλήση από το 100 για ερπετό οχιά σε πάρκο της Τούμπας. Όταν φτάσαμε εκεί αναγνωρίσαμε έναν μικρό βόα constrictor. Το ζώο έχει πολλές εκδορές από γάτες είναι αφυδατωμένο και όπως έδειξε η ακτινογραφία έχει πιθανό κάταγμα σε σπόνδυλο. Πιθανότατα άλλη μια εγκατάλειψη.. Δεν έχουμε πια λόγια για τις τόσες εγκαταλείψεις ζώων..», όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ομάδα.

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Δευτέρα ο Στέλιος Γερονυμάκης, απο το Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων για την κατάσταση του τραυματισμένου βόα, αλλά και τα απανωτά περισταιτκά με φίδια των τελευταίων ημερών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο