LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚαβάλαΔημοσίευση: 11 Ιουνίου 2023 16:34 | Ανανέωση: 11 Ιουνίου 2023 16:43

Τροχαίο - Καβάλα: Φονική παράσυρση πεζού

Νέο τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση πεζού. Πώς ακριβώς συνέβη.

Τροχαίο - Εικόνα αρχείου

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Νέα Πέραμο Καβάλας όταν ένας 43χρονος παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, το πρωί του Σαββάτου στην Νέα Πέραμο Καβάλας, «Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός παρέσυρε 43χρονο ημεδαπό που διέσχιζε πεζός το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 43χρονου».

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

ασθενοφόρο

Τραγικό τέλος και για μία γυναίκα που είχε βρεθεί στην Ήπειρο, για να παρακολουθήσει πολιτιστικό φεστιβάλ.

Η 59χρονη είχε ταξιδέψει με το πολυμορφικό της αυτοκίνητο από τη Θεσσαλόνικη, όπου μένει με τον Έλληνα σύζυγό της, για την Κόνιτσα, όπου πραγματοποιείται τριήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ.

Ο σύζυγός της δεν την έβρισκε από το Σάββατο και ειδοποίησε τις Αρχές, με τους αστυνομικούς από την πόλη της Κόνιτσας να διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής νεκρή έξω από το αυτοκίνητό της, στην περιοχή Πάδες.

τροχαίο - Σύρος - Μάννα

Ενώ και στη Σύρο, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα του Σαββάτου όταν, μοτοσικλετιστής εξετράπη της πορεία το και έπεσε από ύψος 20 μέτρων σε χωράφι στην θέση Ροζιά.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, που τον μετέφεραν στον δρόμο, με φορείο και στη συνέχεια ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα τραύματά του δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Αστυνομία Σύρου.

Πηγή: πληροφορίες και από thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο – Κόνιτσα: Πήγε να σταματήσει το αυτοκίνητό της κι αυτό την σκότωσε

Κύπρος: Μαφιόζικη εκτέλεση πατέρα που πήγε να πάρει φαγητό για την οικογένειά του (εικόνες)

Αγρίνιο: Οχιά δάγκωσε άντρα – μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο