LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2023 21:44

Χανιά: ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε νεκρός

Η σορός του άτυχου άνδρα, βρέθηκε να επιπλέει στα ανοιχτά, μετά από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος.

Ψαροντουφεκάς

Τραγωδία στην Κρήτη, όταν νεκρός εντοπίστηκε ένας 67χρονος ψαροντουφεκάς.

Ο 67χρονος Έλληνας, κατόπιν της επιχείρησης που στήθηκε από το λιμενικό σώμα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιωτικό ταχυπλοο. Το σώμα του άτυχου ψαροντουφεκά επέπλεε στην επιφάνεια της θάλασσας και ανεσύρθη από σκάφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στην στεριά για να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με της συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους του λιμενικού και τριών ιδιωτικών που συνέδραμαν, μαζί με παραπλέοντα αλιευτικά.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 67χρονο ειδοποίησαν οι φίλοι του, τέσσερις στον αριθμό, με τους οποίους ο άτυχος άνδρας είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα από το πρωί της Δευτέρας, ανοιχτά της Γαυδοπούλας.

Επειδή όμως καθυστερούσε, μετά από κατάδυση που έκανε, ανησύχησαν και αφού πρώτα έψαξαν οι ίδιοι, ενημέρωσαν το λιμενικό ώστε να γίνουν πιο εκτεταμένες έρευνες, με αποτέλεσμα αυτών να βρεθεί νεκρός, γύρω στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του συμβάντος.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές – Κασιδιάρης: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο από τη Νέα Δημοκρατία

Τουρκία - Ερκάν: Η πρώτη γυναίκα που “φλερτάρει” για επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας

Αθωώθηκε για τους θανάτους των παιδιών της μετά από 20 χρόνια στη φυλακή (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο