LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 04 Ιουνίου 2023 18:00

Βόλος: άνδρας αυνανιζόταν μέσα σε λεωφορείο

Ο άνδρας ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια νεαρής κοπέλας.

Λεωφορείο - εσωτερικό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Σούρπη στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 38χρονος αλλοδαπός ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια μιας 26χρονης συνεπιβάτιδάς του.

Αρχικά, ο άνδρας άρχισε να χαϊδεύει το σώμα του πάνω απο το παντελόνι, ενώ στη συνέχεια ξεκούμπωσε το ρούχο του και αυνανίστηκε.

Σοκαρισμένη η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα τον οδηγό του λεωφορείου και την Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περίμεναν το λεωφορείο όταν έφτασε στον σταθμό του Βόλου, όπου και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Πηγή: TheNewspaper.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Έβρος: δεκάδες μετανάστες εντοπίστηκαν σε νησίδα

Βέλγιο: Σε νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Τσαρούχης: Έργο του πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ σε δημοπρασία


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΧθες 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Χθες 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε προσηλωμένοι στη Συμφωνία των ΠρεσπώνΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Τι μήνυμα στέλνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)Χθες 19:29 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φώς, την χειρόγραφη επιστολή της μητέρας προς τον δράστη του εγκλήματος, λίγο πριν εισαχθεί στο Νοσοκομείο. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σαντορίνη: Σύσκεψη προληπτικού χαρακτήρα μετά την κατολίσθηση 23:59Eurovision - Μαργαρίτης Σχοινάς: επιστολή στην EBU για τη σημαία της ΕΕ23:49Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε προσηλωμένοι στη Συμφωνία των Πρεσπών23:38Οπαδική βία - Θεσσαλονίκη: είχαν πάει για τρέξιμο και δέχτηκαν άγρια επίθεση23:27Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του23:14Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς: Παραιτείται η πρώην συζυγός του Μελίντα23:01Βέλγιο: πέταξαν καπάκι υπονόμου από γέφυρα και σκότωσαν οδηγό φορτηγού22:48Νέα 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 22:34Καρδίτσα: μυστήριο με την εξαφάνιση δεκάδων αλόγων (βίντεο)22:21Μητσοτάκης - Ερντογάν: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για την συνάντηση22:07Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης21:54Ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη: Προσήχθη ένας 13χρονος 21:40Καζακστάν: Πρώην υπουργός βασάνισε και σκότωσε την σύζυγό του21:26Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ολονύκτιες διαμαρτυρίες φοιτητών για την Παλαιστίνη (εικόνες)21:13Conference League - Χρυσοχοΐδης: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη 21:00Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο