LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΙωάννιναΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2023 13:36

Γιάννενα: Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό - Πυροβόλησαν τα λάστιχα του για να τον σταματήσουν

Όλα ξεκίνησαν από έναν τυχαίο έλεγχο. Ο δράστης έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Περιπολικό - νύχτα - δρόμος

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ένας άντρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί αυτοκίνητο και να το σταθμεύει σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος, που δεν ήταν σε λειτουργία εκείνη τη στιγμή.

Οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, αφού πρώτα έκαναν γνωστή την ιδιότητά τους, όμως εκείνος, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ενήργησε ελιγμούς με το αυτοκίνητο και κινήθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον ενός εξ αυτών, ο οποίος είχε εξέλθει του υπηρεσιακού οχήματος.

Τότε ο αστυνομικός, προκειμένου να αποτρέψει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του, πυροβόλησε δύο φορές ελαστικό του αυτοκινήτου, το οποίο καταστράφηκε. Ο κατηγορούμενος ωστόσο συνέχισε την πορεία του οχήματος επιχειρώντας να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών που προσέτρεξαν στο σημείο και ακολούθως συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το όχημα του.

Παράλληλα, προέκυψε ότι, πριν από τη διενέργεια του ελέγχου, είχε προβεί στην κατάποση αντικειμένου, ενδεχομένως συσκευασίας με ναρκωτική ουσία και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατείται φρουρούμενος, έως ότου οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Πληθωρισμός: “Βουτιά” στο 3%, αλλά εξακολουθεί να “καλπάζει” στα τρόφιμα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκες εξέδιδαν γυναίκα σε παράνομο οίκο ανοχής

Μελίνα Παρασκάκη: Αποζημίωση στους γονείς της 4χρονης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο