LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2023 10:05

Βόλος: 150 μηνύσεις σε μητέρα που δεν αφήνει τους παππούδες να δουν το παιδί της

Πρωτοφανής υπόθεση με μητέρα να δέχεται τη μία μήνυση μετά την άλλη. Οι αντιδράσεις των πρώην πεθερικών της και η «συμβουλή» της Εισαγγελίας.

παιδί - σκιά

Μητέρα δεν επιτρέπει στον πρώην σύζυγο και τους γονείς του να βλέπουν το 4 χρονών παιδί και εγγόνι τους από την ημέρα που γεννήθηκε. Έχει στην «πλάτη» της 150 μηνύσεις και την επόμενη εβδομάδα εκδικάζονται 14 από αυτές. Κάθε Σαββατοκύριακο που η οικογένεια του πρώην συζύγου δεν βλέπει ούτε για ένα πεντάλεπτο το παιδί, κατατίθεται και μια μήνυση εναντίον της , γεγονός ωστόσο που δεν φαίνεται να πτοεί την μητέρα. «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, έχουμε καταθέσει 150 μηνύσεις γιατί δεν έχουμε άλλο όπλο», ανέφερε ο πεθερός της στα gegonota.news.

Προχθές, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Βόλου για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παρουσία των πρώην πεθερικών της δήλωσε πως δεν επιτρέπει την επικοινωνία τους με το παιδί γιατί ασκείται σε αυτό βία. Οι γονείς του συζύγου της έκλαιγαν και ο δικηγόρος τους αγανακτισμένος είπε πως η μητέρα είναι αδιόρθωτη, εμπαίζει ηλικιωμένους ανθρώπους και ψεύδεται ασύστολα, ενώ ο Εισαγγελέας τη έδρας είπε απευθυνόμενος στην 40χρονη πως εάν δεν αποφασίσει να ομαλοποιήσει τις σχέσεις με την πρώην οικογένειά της και να επιτρέψει την επαφή με το παιδί, όπως όρισε ο Νόμος, θα έχει να αντιμετωπίσει βαριές ποινές.

Η ίδια αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει το διαζύγιο με εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο, παρότι έλαβε διαζευκτήριο με την γέννησή του και δεν επιτρέπει την επαφή με τον πατέρα που απουσιάζει από τον Βόλο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων 6 μήνες τον χρόνο.

Από την Εισαγγελία έγινε αντιληπτό ότι η μητέρα «δηλητηριάζει» ένα μικρό παιδί και έχει αποκόψει κάθε επαφή με την οικογένειά του.

«Καταστρέφετε ένα μικρό παιδί και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από την οικογένειά του γιατί το αποφασίσατε εσείς κατά παράβαση κάθε Νόμου. Εάν συνεχίστε σε αυτό τον ρυθμό οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες», είπε απευθυνόμενος στην μητέρα ο Εισαγγελέας.

Της δόθηκε τριήμερη διορία για να αποφασίσει να ακολουθήσει κατά γράμμα τον Νόμο και να βρει σημείο επαφής με τα πεθερικά της ώστε οι ίδιοι και πατέρας να βλέπουν το παιδί.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοποίηση ζώων: Ποινή φυλάκισης σε ιδιοκτήτη σκύλων

Μανώλης Καντάρης: Συγκλονίζει η κόρη του άνδρα που δολοφονήθηκε σαν σήμερα για μια κάμερα

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: O Κυριάκος, ο Αλέξης και το... νέο σποτ (βίντεο) 


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο