LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 22 Απριλίου 2023 12:18

Χαλκηδόνα: Ο μητροκτόνος ταξίδεψε 60 χιλιόμετρα με την σορό στο αυτοκίνητο

Νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με τον τόπο της δολοφονιας της 71χρονης γυναίκας από τον γιο της.

ΕΓΚΛΗΜΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στον Κορινό Πιερίας φέρεται να τελέστηκε το έγκλημα με θύμα την 71 ετών γυναίκα από τη Χαλκηδόνα και δράστη τον 34χρονο γιο της, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια οδήγησε 61 χιλιόμετρα από επαρχιακό δρόμο προκειμένου να αποφύγει τα διόδια.

Ο άνδρας, εντοπίστηκε χθες στην περιοχή της Τούμπας από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος καθώς το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για ύποπτο άτομο το κινούνταν στην περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος, αφού σκότωσε τη μητέρα του, φέρεται να τη μετέφερε με αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου την εγκατέλειψε κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα προέκυψε ότι η ηλικιωμένη έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, με τον δράστη να την πυροβολεί εξ επαφής.

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί το πρωί της 4ης Απριλίου 2023, οπότε ξεκίνησαν οι έρευνες της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν όλα τα στοιχεία του εγκλήματος και αναζητούσαν τα ίχνη του 34χρονου.

Επί έναν μήνα ο κατηγορούμενος μητροκτόνος φαίνεται να περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές. Το πρωί κάτοικοι της Τούμπας ειδοποίησαν την αστυνομία για περιφερόμενο άνδρα, η παρουσία του οποίου ήταν άγνωστη στη γειτονιά τους και τον έκριναν ύποπτο. Σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως ήταν ο μητροκτόνος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα οδηγηθεί για να απολογηθεί στα δικαστήρια της Κατερίνης, επειδή το έγκλημα τελέστηκε στην περιοχή της Πιερίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει πει λέξη στους αστυνομικούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Φιλιππίνες: Βρέθηκε ναυάγιο πλοίου με 1000 επιβάτες από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (εικόνες) 

Τροχαίο: Νεκρός 22χρονος οδηγός που “κάρφωσε” αυτοκίνητο σε κολόνα

Βόλος: στη φυλακή άνδρας που βρέθηκε για 7η φορά να οδηγεί μεθυσμένος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΧθες 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΧθες 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Χθες 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο