LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛακωνίαΔημοσίευση: 21 Απριλίου 2023 09:19 | Ανανέωση: 21 Απριλίου 2023 10:46

Γύθειο: Καρχαρίας... κάνει βόλτες γύρω από το καϊκι ψαρά (βίντεο)

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ένας καρχαρίας μήκους 5-6 μέτρων, έφτασε δίπλα στη βάρκα.

καρχαρίας - Γύθειο
Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ψαράς όταν πριν από λίγες ημέρες είχε βγει με τη βάρκα του στον Λακωνικό κόλπο ανοιχτά του Γυθείου, προκειμένου να αλιεύσει και ήρθε αντιμέτωπος με έναν τεράστιο καρχαρία.

Ο καρχαρίας και μάλιστα μεγάλου μεγέθους, έκανε κύκλους για αρκετή ώρα γύρω από καΐκι χωρίς ευτυχώς να επιτεθεί. Αντίθετα έκανε τη βόλτα του και μετά από λίγο απομακρύνθηκε.

Όπως μπορεί να διακριθεί στο βίντεο ο καρχαρίας είχε αρκετά μεγάλο μήκος, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το κήτος βρέθηκε τόσο κοντά στη στεριά.

Το βίντεο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βασίλης Κουλουβάκος.

Πηγή: lakonikos.gr, fb/ meteoellas

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεύμα: Μείωση στην τιμή της κιλοβατώρας τον Μάιο

Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή του Πάσχα

Καιρός: Τοπικές βροχές, σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή του Πάσχα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚατάληψη Νομικής: Η έφοδος, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)Σήμερα 18:25 | Ειδήσεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης στη Νομική του ΕΚΠΑ στην Αθήνα. Τα αντίσκηνα στο προαύλιο και τα ευρήματα των αρχών.

Κομοτηνή - Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο υπό κατασκευή Νοσοκομείο και το πρώτο Σώμα Δικαστικής ΑστυνομίαςΣήμερα 22:53 | Ειδήσεις

Τι είπε κατά τη διαρκεια της επίσκεψής του στην Κομοτηνή ο Πρωθυπουργος Κυριάκος Μητσοτακης.

Κηφισιά: Ξέχασαν νήπιο σε σχολικό λεωφορείοΣήμερα 21:14 | Ειδήσεις

Το αγοράκι έμεινε κλεισμένο στο σχολικό για 6 ολόκληρες ώρες.

Βουλή - Γεωργία: Πιάστηκαν στα χέρια για το νομοσχέδιο των “ξένων πρακτόρων” (βίντεο)Σήμερα 23:12 | Ειδήσεις

Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντός και εκτός του Κοινοβουλίου στην Γεωργία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε η βραβευμένη με Νόμπελ συγγραφέας Άλις Μανρό23:59Βουλή - Γεωργία: Πιάστηκαν στα χέρια για το νομοσχέδιο των “ξένων πρακτόρων” (βίντεο)23:48Κασσελάκης: η περιοδεία στη Θεσσαλία, το Q&A και τα... πρόβατα (βίντεο)23:37Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απαγορευτικό της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση των οπαδών 23:26Κυψέλη: μέθυσε και “πήρε σβάρνα” παρκαρισμένα αυτοκίνητα23:13Κομοτηνή - Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο υπό κατασκευή νοσοκομείο και το πρώτο Σώμα Δικαστικής Αστυνομίας22:59Μιχαηλίδου: Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του ναυτικού επαγγέλματος22:46Δίκη Τζούλιαν Ασάνζ: “Ο,τι και να γίνει, θα συνεχίσουμε τη μάχη” 22:32Εθνική Αθηνών - Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τρεις ημέρες22:18Δίκη Τραμπ: Τον “έκαψε” ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν22:05Masters Ρώμης: Ο Τσιτσιπάς πέρασε με άνεση στην οκτάδα21:52Κηφισιά: Ξέχασαν νήπιο σε σχολικό λεωφορείο21:38Αφρικανική σκόνη: Επιστρέφει μαζί με 35άρια (βίντεο)21:24Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή μεθυσμένη μητέρα21:10Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Η αποτίμηση και τα επόμενα ορόσημα (εικόνες) 20:57“The 2Night Show” την Τρίτη με Κουσουλό και Αθανασόπουλο (εικόνες)20:44Ακρίβεια: στα ύψη οι τιμές σε καύσιμα και φρούτα (εικόνες)20:31Καιρός - Τετάρτη: νεφώσεις, τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας20:18Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)20:05Φλόριντα: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (εικόνες)19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο