LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛάρισαΔημοσίευση: 19 Απριλίου 2023 06:44

Ελασσόνα: Το “πάρτι” των διαρρηκτών την ώρα του Επιταφίου και της Ανάστασης

Μετρητά, κοσμήματα, πολυτελή ρολόγια και χρυσές λίρες στη λεία των διαρρηκτών.

Διαρρήκτης - ληστής

Την ώρα του Επιτάφιου θρήνου, όπως και της Ανάστασης, όπου οι πιστοί μετέβησαν στους ναούς για τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, επέλεξαν φέτος οι διαρρήκτες για να δράσουν σε πόλεις και χωριά, κλέβοντας σημαντικά χρηματικά ποσά, αλλά και τιμαλφή.

Το βράδυ του Επιταφίου μόνο στην Ελασσόνα διαρρήκτες έκλεψαν τρία σπίτια. Από μονοκατοικία 1ου ορόφου αφαίρεσαν περισσότερα από 5.500 ευρώ σε μετρητά, όπως και χρυσαφικά αξίας 8.500 ευρώ. Το ίδιο βράδυ, από δεύτερο σπίτι στην Ελασσόνα έκλεψαν 3.000 ευρώ και από ένα τρίτο σπίτι έκλεψαν 6.000 ευρώ, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Το βράδυ της Ανάστασης και σε χωριό του Δήμου Τεμπών -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- άγνωστοι διαρρήκτες προσέγγισαν το σπίτι μέσω χωραφιού και εισέβαλαν από ένα παλιό παράθυρο.

Έτσι, έκλεψαν, μεταξύ άλλων, 40 χρυσές λίρες, ένα σετ χρυσών κοσμημάτων, όπως και δύο εικόνες της Παναγίας, μία χρυσή και μία ασημένια. Απροσδιόριστα μεγάλο χρηματικό ποσό ήταν και η λεία των διαρρηκτών που έδρασαν το βράδυ της Ανάστασης, στη Λάρισα. Όταν από διπλανή ταράτσα βρέθηκαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 5ο όροφο για να κλέψουν έτσι απροσδιόριστο χρηματικό ποσό, όπως και ρολόγια πολυτελείας. Διάρρηξη που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα Υόρκη: Φονική κατάρρευση πάρκινγκ (εικόνες)

Τουρκία: Η λίρα υποχώρησε στο χαμηλότερο σημείο της ιστορίας της

Καιρός: Βροχές και την Τετάρτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο