LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2023 08:30

Ηράκλειο: Μπαλκόνι διαλύθηκε μετά από έκρηξη (εικόνες)

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ηράκλειο - μπαλκόνι - έκρηξη
Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Νέα Αλικαρνασσό σήμερα λίγο μετά τις 5 το πρωί, στην οδό Μιχαήλ Καπαρζουνά, από άγνωστη προς το παρόν αιτία.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πρώτες πληροφορίες προηγήθηκε έκρηξη η οποία πιθανότατα να συνδέεται με βραχυκύκλωμα από στύλο της ΔΕΗ.

Ηράκλειο - μπαλκόνι - έκρηξη

Ηράκλειο - μπαλκόνι - έκρηξη

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το μπαλκόνι του διαμερίσματος να υποστεί ολική καταστροφή, καθώς έμειναν μόνο τα σίδερα της κατασκευής.

Ηράκλειο - μπαλκόνι - έκρηξη

Επί τόπου βρέθηκαν και άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν το περιστατικό αλλά και στελέχη της ΔΕΗ καθώς μετά την καταστροφή, καλώδιο κρεμόταν από την οικία που υπέστη τις ζημιές.

Πηγή: ekriti.gr 

Ειδήσεις σήμερα: 

“Qatar Gate” - Εύα Καϊλή: Η αποφυλάκιση με “βραχιολάκι” και το παρασκήνιο

Καιρός – Μεγάλη Πέμπτη: Καλοκαιρία και άνοδος της θερμοκρασίας

Μεγάλη Πέμπτη: Πώς θα βράσω και θα βάψω αυγά για το Πάσχα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι, σύμφωνα με ιρανικά μέσα - Διαψεύδει η Ερυθρά ΗμισέληνοςΣήμερα 21:29 | Ειδήσεις

Ο αρχηγός του ιρανικού στρατού διέταξε τη «χρήση όλων των μέσων του στρατού και της φρουράς για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του προέδρου Ραΐσι», όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που πύραυλος περνά σε κοντινή απόσταση από την ελληνική φρεγάτα, έχοντας εκτοξευθεί από τους Χούθι.

Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Άγνωστα άτομα φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες επιτέθηκαν σε τέσσερις ανήλικους τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν 14χρονο στο πόδι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του21:52Ιράν: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι, σύμφωνα με ιρανικά μέσα - Διαψεύδει η Ερυθρά Ημισέληνος21:38Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη 21:23Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι (εικόνες)21:08ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας20:53Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)20:39Νίσυρος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για ζευγάρι μεταναστών20:24Ραΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)20:10Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠ19:41Σαουδική Αραβία: Ανησυχία για την υγεία του βασιλιά 19:28Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)19:14“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)18:59Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Συνελήφθη οπαδός του με σπαθί18:45Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα18:31Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα18:17Μαύρη Θάλασσα: Η Ουκρανία κατέστρεψε ρωσικό ναρκαλιευτικό 18:02ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα επιφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη17:48Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα17:33Γιατί έρχεται αφρικανική σκόνη στην Ευρώπη;17:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο