LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2023 21:45 | Ανανέωση: 03 Απριλίου 2023 21:56

Κακοκαιρία “ILINA” - Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκε οδηγός (εικόνες)

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Θεσσαλονίκη. Κλήσεις στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων. Προβλήματα και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Κακοκαιρία - ILINA - πλημμύρες - Θεσσαλονίκη
Με την κακοκαιρία «ILINA» να πλήττει τη Θεσσαλονίκη, αρκετοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, μετατρέποντας σε δύσκολη αλλά και επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων.

Στα Κοιμητήρια της Θέρμης η ποσότητα των ομβρίων υδάτων ήταν αρκετή για να σχηματιστούν καταρράκτες, εμποδίζοντας τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι απέφευγαν τα σημεία που το νερό ήταν αρκετό.

Κακοκαιρία - ILINA - πλημμύρες - Θεσσαλονίκη

Λίγο πιο κάτω, στην οδό Γεννηματά, στο ρέμα της Πυλαίας, σχηματίστηκε μια μεγάλη λίμνη και για ακόμη μια φορά ένας οδηγός εγκλωβίστηκε από τον όγκο των νερών που “κατέβαιναν”. Μάλιστα ο οδηγός δε δίστασε να ανέβει στην οροφή του αυτοκινήτου του για να καλέσει την οδική βοήθεια.

Κακοκαιρία - ILINA - πλημμύρες - Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία - ILINA - πλημμύρες - Θεσσαλονίκη

Λόγω των δυνατών ανέμων έχουν πέσει δέντρα και αντικείμενα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει τραυματισμός. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε, μέχρι στιγμής, δέκα κλήσεις για πτώσεις δέντρων και δύο για αφαίρεση αντικειμένων.

Κακοκαιρία - ILINA - πλημμύρες - Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ήχησε στις 11.00 το πρωί, αλλά και στις 19.00.


Βροχερός είναι ο καιρός σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω έντονης βροχόπτωσης και υπερχείλισης του ποταμού Αλιάκμονα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δημοτική οδό (παράλληλη της Εγνατίας Οδού), μεταξύ των οικισμών Νησελουδίου και Πρασινάδας στην Ημαθία. Xιονοπτώσεις καταγράφονται στα χιονοδρομικά κέντρα του Πισοδερίου Φλώρινας, Βασιλίτσας Γρεβενών, Σελίου Ημαθίας και του Καϊμακτσαλάν(Βόρας) στην Πέλλα.

Η κακοκαιρία «Ilina» προβλέπεται ότι θα φέρει και αύριο καταιγίδες στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Προβλήματα και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων και μία ακύρωση προκάλεσε η κακοκαιρία «Ilina».

Πτήσεις της Lufthansa από Μόναχο για Θεσσαλονίκη και της Ryanair από Στοκχόλμη για Θεσσαλονίκη προσγειώθηκαν στην Αθήνα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία». Τελικά και οι δύο πτήσεις έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με πάνω από τρεις ώρες καθυστέρηση.

Πτήση της Aegean, από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αναγκάστηκε να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με τρεις ώρες καθυστέρηση.

Τέλος, ακυρώθηκε πτήση της Ολυμπιακής από Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη.

Πηγή: thesstoday.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Τμήμα οροφής έπεσε πάνω στην έδρα δασκάλας δημοτικού σχολείου (εικόνες)

Κολωνός: Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε η 12χρονη θύμα μαστροπείας

Μεσσηνία: 92χρονη καταγγέλλει 39χρονο για απόπειρα βιασμού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο