LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 27 Μαρτίου 2023 23:09

Καταγγελία για βιασμό ανήλικου από λυράρη: “αρρωσταίνουν” τα στοιχεία της φρίκης

Η έκκληση του θύματος και της μητέρας του. Τα στοιχεία της υπόθεσης που προκαλούν φρίκη και η πορεία των ερευνών.

αγόρι - βιασμός - παρενόχληση

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας ανηλίκου από 66χρονο λυράρη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 66χρονος βασικός κατηγορούμενος που συνελήφθη για την υπόθεση "Κολωνός" της Κρήτης, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και ένας γιατρός που βίασε το παιδί, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Θάνου Πλεύρη.

Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από την Εισαγγελία τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιατρού με σκοπό να προχωρήσει στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εκτός από τον γιατρό που έχει ταυτοποιηθεί, αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι ως "πελάτες" του 66χρονου. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τουλάχιστον 29 χρήστες πλατφορμών ή σελίδων κοινωνικής δικτύωσης , μέσω των οποίων ο μουσικός φέρεται να εξέδιδε το παιδί!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να απειλούσε το παιδί και να το εξανάγκαζε να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του, είτε γυμνό είτε με συγκεκριμένα εσώρουχα.  Ο ίδιος είχε ανεβάσει, σε "ειδικού περιεχομένου" πλατφόρμες γνωριμιών, φωτογραφίες του παιδιού για να "αλιεύσει" πελάτες, ενώ είχε φτιάξει και τουλάχιστον τρία ψεύτικα προφίλ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων ""προωθούσε" το αγόρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω αυτών των σελίδων φέρεται να κλείστηκαν τουλάχιστον 3 συναντήσεις του αγοριού, από τον Δεκέμβριο του 2022 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023, με τρεις διαφορετικούς άνδρες, με σκοπό την συνεύρεση. Ο γιατρός που εμπλέκεται φέρεται να συναντήθηκε με τον ανήλικο τον περασμένο Δεκέμβριο, στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο

Η μητέρα του αγοριού ήταν αυτή που ενημέρωσε τις Αρχές και κινήθηκαν τα νήματα για την αποκάλυψη της υπόθεσης, ενώ σε βάρος του 66χρονου καλλιτέχνη κρητικής μουσικής υπάρχει μια ακόμα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραγωγή πορνογραφικού υλικού ανηλίκου και μάλιστα το θύμα της υπόθεσης αυτής (κορίτσι) συσχετίζεται με το ανήλικο αγόρι της παρούσας περίπτωσης.

«Σπάστε τη σιωπή σας»

«Να ανοίξουν τα στόματα» προτρέπει το παιδί, τονίζοντας ότι τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται αλλά να «σπάσουν» την σιωπή τους. Τότε μόνο θα μπορέσουν να ηρεμήσουν πραγματικά και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, η οποία παρά το αρχικό σοκ, δεν δίστασε να ζητήσει την συνδρομή των Αρχών ώστε να μάθει τι συμβαίνει στο παιδί της. Όλα ξεκίνησαν όταν βρήκε κάποιες φωτογραφίες με ευαίσθητο περιεχόμενο στο κινητό του τηλέφωνο. Η γυναίκα τρελάθηκε από την αγωνία της. Πήγε στην Ασφάλεια Ηρακλείου οπότε και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της δυσώδους υπόθεσης.

Οι αποκαλύψεις ήταν δυσβάστακτες για όσα υπέμενε το παιδί τους. Τώρα πια σαν μία γροθιά οι γονείς στέκονται ασπίδα προστασίας για το αγόρι και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να τιμωρηθούν  παραδειγματικά όλοι όσοι έχουν εμπλακεί σε αυτή τη νοσηρή ιστορία με θύματα ανήλικα παιδιά.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση» είναι το μήνυμα της μητέρας μέσω του Cretalive. Για την ίδια και την οικογένεια της δεν είναι η δημοσιότητα  το ζητούμενο. Προέχει η προστασία του παιδιού τους. Από ‘κει και πέρα όμως θα πράξουν  ό,τι περνάει από το χέρι τους  για να αναδειχθεί η πλήρης αλήθεια σε όλο το βάθος και το εύρος της και να βρεθούν οι υπαίτιοι πίσω από τα κάγκελα. «Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου» υποστηρίζεται.

Ακόμα, απευθύνει έκκληση σε όλους τους γονείς να ελέγχουν διαρκώς τα παιδιά τους ως προς τα κινητά τους τηλέφωνα, το διαδίκτυο και το ημερήσιο πρόγραμμα τους, στο σχολείο και στις εξωσχολικές δραστηριότητες τους.

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Γενική απεργία κατά της δικαστικής μεταρρύθμισης Νετανιάχου

Βραζιλία: 13χρονος σκότωσε με μαχαίρι καθηγήτρια του

Σύγκρουση αεροπλάνων: Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της Πολιτικής Αεροπορίας


 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο