LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΠέλλαΔημοσίευση: 16 Μαρτίου 2023 15:06 | Ανανέωση: 16 Μαρτίου 2023 15:28

Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία του 29χρονου μηχανοδηγού (εικόνες)

Το "τελευταίο αντίο" στον μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη, είπαν συγγενείς και φίλοι στην Περαία Πέλλας. Παρών και ο πατέρας του που εκδόθηκε από την Τουρκία.

Νίκος Ναλμπάντης - μηχανοδηγός - Τέμπη

Το "τελευταίο αντίο" στον μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπώνείπαν συγγενείς και φίλοι στην Περαία Πέλλας.

Ο πατέρας του άτυχου 29χρονου, που κρατούνταν σε φυλακές της Τουρκίας, εκδόθηκε τελικά στη χώρα μας και κατάφερε να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του. 

Κρατούμενος στις τουρκικές φυλακές ο πατέρας του, εκδόθηκε στην Ελλάδα,  για να αποχαιρετήσει το μοναχογιό του. Όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία και ο ναός άδειασε από κόσμο, συνοδεία αστυνομικών, μπήκε στην εκκλησία για το ύστατο χαίρε στο παιδί του. 

Τα αστυνομικά μέτρα και οι χειροπέδες εξόργισαν κάποιους από τους παρευρισκόμενους.

Η οικογένεια Ναλμπάντη, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τους υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, για την ανθρωπιά και την αμεσότητα τους, καθώς μεσολάβησαν για να μπορέσει ο πατέρας του 29χρονου να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να παραστεί στην κηδεία του γιου του και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στη χώρα μας.

Το  παιδί μας δεν γυρίζει πίσω

Σύμφωνα με το GrTimes, ο παππούς του Νίκου συγκλόνισε με τα λόγια του στην κηδεία: «Παιδί καλό, χαρούμενο με όνειρα για τη δουλειά του και βέβαια για τη ζωή του. Είχε αρραβωνιαστεί με τη Σόνια και ετοιμαζόταν να παντρευτούν ήταν τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τώρα το παιδί μας πάει δε γυρίζει πίσω. Να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει αυτό ζητώ», λέει ο παππούς του Νίκου και ξεσπά σε λυγμούς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Hellenic Train αποζημιώνει οικογένειες θυμάτων και τραυματίες - Τα ποσά

Ζάκυνθος: Το “Ναυάγιο” κλείνει ξανά μετά την αυτοψία του ΟΑΣΠ - Τι διαπιστώθηκε

“The 2Night Show”: Ο Θοδωρής Φέρρης αποκαλύπτεται (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας. Οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σε περιοχές της Θεσσαλίας. Που καταγράφονται χιονοπτώσεις.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κικίλιας - Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο