LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 08 Ιανουαρίου 2023 11:30

Θεσσαλονίκη: Οικογενειακή... διακίνηση ναρκωτικών (βίντεο)

Μάνα, σύντροφος και γιος διακινούσαν τα ναρκωτικά μέχρι και στην Αθήνα.

ναρκωτικά-σπείρα-Θεσσαλονίκη

Εγκληματική ομάδα, τα μελή της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, εξαρθρώθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 13,5 κιλά ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 29χρονος, που ήταν αρχηγικό μέλος της ομάδας, όπως και οι άμεσοι συνεργοί του, η 36χρονη σύντροφός του και ο 17χρονος γιος της. Οι τελευταίοι, προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και φρόντιζαν για την αποθήκευση και μεταφορά τους, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους εντός της ελληνικής επικράτειας. Συνελήφθησαν επίσης ένας 22χρονος και μία 39χρονη, που ήταν επιφορτισμένοι με τη μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών από την πόλη της Αθήνας στην Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη.

Χθες το πρωί αστυνομικοί της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν στην περιοχή των Μαλγάρων, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος και η 36χρονη. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πόρτας δώδεκα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρος έξι κιλών, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν κομμάτια υφασμάτων που είχαν εμποτίσει με πιπέρι έτσι ώστε να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό των ναρκωτικών από τους αστυνομικούς σκύλους.

Στο μεταξύ, ο 29χρονος με την 36χρονη και τον νεαρό, εντοπίστηκαν επίσης χθες το πρωί σε περιοχή της Αττικής και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην οικία που διέμεναν, όσο και δύο άλλους χώρους, εκ των οποίων τον έναν χρησιμοποιούσαν ως ...καβάτζα, για να κρύβουν τις παράνομες ουσίες, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων ποσότητες ηρωίνης, κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, καθώς και χρηματικά ποσά.

Συγκεντρωτικά, από τις έρευνες τόσο στις οικίες των δραστών όσο και στα οχήματά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλον σχεδόν δεκατέσσερα κιλά ηρωίνης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα πλαστό δίπλωμα και μία πλαστή ταυτότητα.

Μάλιστα σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης από τα Πλημμελειοδικεία Θεσσαλονίκης και Ξάνθης για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για εγκληματική ομάδα – συμμορία και κατά περίπτωση για πλαστογραφία και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή βίντεο: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ήταν νεκρός για μέρες στο σπίτι του: Η έντονη δυσοσμία αποκάλυψε την τραγωδία

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς

Καρδίτσα: Πέθανε βρέφος 16 ημερών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο