LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 19 Δεκεμβρίου 2022 18:29

Αχαΐα: Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που είχε βγει για να μαζέψει μανιτάρια (εικόνες)

Ο άνδρας είχε χαθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου που έφυγε απο το σπίτι για να μαζέψει μανιτάρια. Πού εντοπίστηκε η σορός του.

Αγνοούμενος - Βελιτσές - ΑχαΐαΑπό  ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 59χρονος αγνοούμενος στις Βελιτσές. Mετά από τριήμερη αναζήτηση, ο άνδρας εντοπίστηκε σε ρεματιά νωρίς το μεσημέρι.

Ο άνδρας είχε χαθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου που έφυγε απο το σπίτι για να μαζέψει μανιτάρια. Οι δικοί του ανησύχησαν όταν καθυστέρησε να γυρίσει και ο αδελφός του δήλωσε την εξαφάνισή του.

Αγνοούμενος - Βελιτσές - Αχαΐα

Η ανακοίνωση για την ανεύρευσή του

Τις απογευματινές ώρες, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για αναζήτηση ημεδαπού άνδρα, στην ευρύτερη περιοχή Άνω Βελιτσές, της Π.Ε. Αχαΐας. Άμεσα, με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος κινητοποιήθηκαν, 16 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) και την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Κ.Ο.Ε.Δ.) της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. συνοδεία διασωστικού σκύλου.

Αγνοούμενος - Βελιτσές - Αχαΐα

Αγνοούμενος - Βελιτσές - Αχαΐα

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στις 18 Δεκεμβρίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή Άνω Βελιτσές Αχαΐας. Σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, από τις πρώτες πρωινές ώρες ενισχύθηκαν οι δυνάμεις και τις μεσημεριανές ώρες, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός του αγνοούμενου άνδρα από δύσβατο σημείο, στην περιοχή Άνω Βελιτσές, της Π.Ε. Αχαΐας. Στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης, έλαβαν μέρος 22 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) και την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Κ.Ο.Ε.Δ.) της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. συνοδεία δύο διασωστικών σκύλων, η 6η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων (6η Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) η Ομάδα Σ.μη.Ε.Α. «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

πηγή φωτογραφιών: tempo24.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ζαχάρω - Τροχαίο: Σκοτώθηκε νεαρός ποδοσφαιριστής (εικόνες)

“Κιβωτός” - πατήρ Αντώνιος: η λιποθυμία, η “αποκαθήλωση” και οι “κουκουλοφόροι μάρτυρες” (εικόνες)

Πετρέλαιο θέρμανσης - Επιδότηση: παράταση, αλλά σε μικρότερο ύψος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο