LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡεθύμνουΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2022 09:43

Ρέθυμνο: γυναίκα πέθανε την ώρα που έτρωγε

Μοιραίο ήταν το γεύμα μιας νεαρής γυναίκας που πνίγηκε με το φαγητό της.

Ασθενοφόρο - ΕΚΑΒ - πρωί

Τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κρήτη όταν μία γυναίκα νεαρής ηλικίας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, καθώς έτρωγε με την παρέα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, με μία 30χρονη που έτρωγε μαζί με την παρέα της, στο Ρέθυμνο ξαφνικά, να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Η γυναίκα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καθώς είχεκαταλήξει.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού.

Εκτιμάται δηλαδή ότι ποσότητα φαγητού στάθηκε στο λαιμό της με συνέπεια να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει ο θάνατος.

Η είδηση του θανάτου της έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, την οικογένεια και τους φίλους που ήταν μαζί της καθώς όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: ekriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγνησία: “Έθαψαν” κουτάβια σε γλάστρα (εικόνες)

Σταϊκούρας: Θα υπάρξουν και νέα μέτρα για την ανακούφιση των πολιτών

Βόλος: πατέρας κατηγορείται ότι απείλησε με καραμπίνα συμμαθητές του γιού του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο