LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2022 09:17

Κηδεία 16χρονου - Θεσσαλονίκη: Θρήνος στο τελευταίο “αντίο”

Πένθιμο το κλίμα στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία».  Αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκιση ή μη του αστυνομικού.

16ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ - ΟΙΚΙΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη ο οποίος έχασε την ζωή του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά.

Η σορός του ανήλικου Ρομά, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού, μεταφέρθηκε με αυτοκινητοπομπή, μοιρολόγια και πένθιμα τραγούδια χθες το πρωί στο σπίτι της οικογένειας, ενώ το λευκό φέρετρο υποδέχτηκαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι που έσπευσαν προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και να τηρήσουν τις δικές τους παραδώσεις.

Η κηδεία του 16χρονου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα κοιμητήρια Ευόσμου στις 10:00.

16ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ - ΟΙΚΙΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Ο 16χρονος έχασε την μάχη για την ζωή, το πρωί της Τρίτης, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία – νεκροτομή, έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα. Παράλληλα, διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία ο 16χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης, ωστόσο μετά από οκτώ μέρες νοσηλείας έχασε την μάχη για την ζωή.

Εν τω μεταξύ, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την ποινική μεταχείριση του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται για την αιματηρή καταδίωξη με θύμα τον 16χρονο Ρομά. Το Δικαστικό Συμβούλιο καλείται να λύσει τη διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία του κατηγορούμενου αστυνομικού, ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή ως προς την προφυλάκισή του ή μη.

Ειδήσεις σήμερα:

12χρονη - Λύτρας: Ο “Μιχάλης” είχε “βρεθεί” με το κορίτσι (βίντεο)

“Qatar Gate” - Καϊλή: Ομολόγησε ο Τζόρτζι, “τα έκανα όλα για τα χρήματα, ελευθερώστε την Εύα”

Μουντιάλ 2022 - Μονπελιέ: Νεκρός 14χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε επεισόδια Γάλλων και Μαροκινών (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας 29χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βαρύτατου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο