LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΦθιώτιδαΔημοσίευση: 29 Νοεμβρίου 2022 09:09

Λαμία: Ανήλικος άφησε αναίσθητη ηλικιωμένη για να κλέψει 10 ευρώ!

Τον τρόμο έζησε μέσα στο σπίτι της μια ηλικιωμένη, όταν ανήλικο κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι της. 

Ηλικιωμένη
Τον τρόμο έζησε μέσα στο σπίτι της μια ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών, που μένει στη γειτονιά τον Αγίων Θεοδώρων Λαμίας, καθώς ανήλικος εισέβαλε στο σπίτι της και αφού άσκησε βία επάνω της, άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό.

Η ληστεία μάλιστα έγινε μέρα - μεσημέρι όταν ο ανήλικος της χτύπησε την πόρτα. Ήταν γύρω στις 2 το μεσημέρι όταν η ηλικιωμένη άκουσε να χτυπούν την πόρτα της και ρώτησε αν είναι γνωστός της.

Όταν άκουσε το δράστη να απαντά «ναι εγώ είμαι», η 78χρονη άνοιξε την πόρτα και τότε ήρθε αντιμέτωπη με τον δράστη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της εκείνος την άρπαξε από το λαιμό και τη ρωτούσε που έχει τα χρήματα.

Από τη βίαιη κίνησή του, η γυναίκα βρέθηκε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χάσει για λίγα λεπτά τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι 10 ευρώ που είχε πάνω στο τραπέζι της είχαν κάνει φτερά. Κάποιοι γείτονες σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είδαν ύποπτες κινήσεις σε κοντινό παρκάκι με δύο άτομα Ρομά (πατέρας και γιος πιθανότατα), χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί.

Λίγο αργότερα η ηλικιωμένη βρήκε τις δυνάμεις και πήγε και κατήγγειλε την ληστεία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, με το δράστη (ή τους δράστες) να μην έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Πηγή: lamiareport.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Ariel”: Ισχυρές βροχές, κεραυνοί και θυελλώδεις άνεμοι την Τετάρτη

Σεισμός στην Εύβοια: ζημιές και ανησυχία από τον “χορό των Ρίχτερ” (εικόνες)

“Καλάθι του νοικοκυριού” και για διαβητικούς από την Τετάρτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: ο τραγικός θάνατος του αστυνομικού και οι μαρτυρίες (βίντεο)Χθες 18:25 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στο Πασαλιμάνι όπου ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του. Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες, κρατείται ο εργολάβος.

Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην ΙερουσαλήμΧθες 21:17 | Ειδήσεις


Εκεί όπου κάποτε η ευλάβεια και η κατάνυξη βασίλευαν, σήμερα ρουκέτες και πυροβολισμοί ταράζουν τον ιερό τόπο.

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο οικογενειακό επεισόδιο πάνω από τάφοΧθες 17:53 | Ειδήσεις

Άνδρας άρπαξε μαρμάρινο σταυρό από παρακείμενο τάφο και χτύπησε την χήρα – και νύφη του – στο κεφάλι. Η ποινή που του επέβαλλε το δικαστήριο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουση20:22Μέση Ανατολή: Επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Τραυματίες στρατιώτες (βίντεο)20:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο