LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2022 08:18

Ενδοοικογενειακή βία - Πάτρα: άγρια επίθεση σε μητέρα 6 παιδιών από τον σύντροφό της

Η γυναίκα και τα 6 παιδιά της μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

ενδοοικογενειακή βία

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, βλέπει το φως της δημοσιοτητας, αυτή τη φορά στην Πάτρα, με θύμα τη μητέρα 6 παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι συγγενών της στο Φαραί Αχαΐας, που δέχτηκε  άγρια επίθεση από τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούσαν. Ο άνδρας, της άσκησε σωματική βία και την τραυμάτισε στο δεξί χέρι. 

Αμέσως μετά το συμβάν, η γυναίκα έσπευσε να καταγγείλει τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία, καθώς ζήτησε και προστασία για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα και τα έξι παιδιά της μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για να φιλοξενηθούν εκεί.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσει τον άνδρα της επίθεσης, ο οποίος μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε.

Πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κάσος: Ισχυρός σεισμός και προειδοποίηση για τσουνάμι - Αισθητός σε Τουρκία και Αίγυπτο

“Κιβωτός του Κόσμου” - Μητέρα: χτυπούσαν και κλείδωναν τα παιδιά σε κλουβί! (βίντεο)

Θεσσαλονίκη - Εξαφάνιση 31χρονης: αγωνία για την Μαριάννα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχουςΣήμερα 12:37 | Ειδήσεις

12 ερωτήσεις - απαντήσεις για την Ειδική Παροχή Μητρότητας σε ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες και για την μεταβίβαση του δικαιώματος στους πατέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο