LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡεθύμνουΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2022 16:16 | Ανανέωση: 25 Οκτωβρίου 2022 19:08

Κρήτη: Ο 68χρονος που φέρεται να βίαζε την εγγονή του (εικόνες)

Ο 68χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί. Το χρονικό του εφιάλτη που ζούσε η 14χρονη. Σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει.

Ρέθυμνο - 68χρονος - κατηγορούμενος - βιαστής - εγγονή - 14χρονη
O 68χρονος παππούς από την Ινδία που κατηγορείται ότι βίαζε και ασελγούσε στην ίδια του την εγγονή, αμέσως μετά τη σύλληψή του, νωρίς το πρωί της Τρίτης, οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου για να απολογηθεί.

Ο 68χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:30, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Το χρονικό του εφιάλτη που ζούσε η 14χρονη

Ο παππούς της ανήλικης ξεκίνησε να την παρενοχλεί από πολύ νεαρή ηλικία και περίπου όταν το παιδί ήταν 4 ετών την βίασε μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους.

Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο παππούς της αποπειράθηκε να την βιάσει ξανά το 2020, όμως για καλή τύχη του κοριτσιού βρισκόταν στο σπίτι και ο αδερφός της, ο οποίος την βοήθησε.

Ρέθυμνο - 68χρονος - κατηγορούμενος - βιαστής - εγγονή - 14χρονη

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίχθηκε τον Σεπτέμβριο, όταν αστυνομικοί του Μυλοποτάμου εντόπισαν την κοπέλα χαρακωμένη και την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Περάματος από όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

H ανήλικη, επειδή είχε υποστεί όλο αυτό το μαρτύριο από τον παππού της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της με ξυραφάκια. Σύμφωνα με πληροφφορίες, οι Ινδοί γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο δεν γνώριζαν τίποτα για την ασύλληπτα, ανήθικη δράση του παππού.

Το κορίτσι μέσα στο νοσοκομείο, εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε σε μια νοσηλεύτρια και έτσι έφτασε η υπόθεση στην αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο με την οικογένεια να έχει καταγωγή από την Ινδία. Ο 68χρονος κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Ρέθυμνο - 68χρονος - κατηγορούμενος - βιαστής - εγγονή - 14χρονη

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) στο Ηράκλειο αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ Ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό , απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020 σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου».

Με πληροφορίες από το neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στην Χαλκιδική: Σκότωσαν 53χρονο με τσεκούρι

Τροχαίο - Λεσίνι: απανθρακώθηκε οδηγός μέσα σε αυτοκίνητο

Κούγιας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να μην προφυλακιστεί για Μαλένα και Ίριδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο