LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2022 08:44

Τροχαίο - Εύβοια: Στο νοσοκομείο 20χρονος οδηγός μηχανής (εικόνες)

Σφοδρή σύγκρουση ταξί και μηχανής στο κέντρο του Βασιλικού. Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο νεαρός.

 τροχαίο - Βασιλικό - Εύβοια

Από θαύμα γλίτωσε τη ζωή του 20χρονος οδηγός μηχανής επειδή φορούσε το κράνος του μετά από σύγκρουση με ταξί μπροστά στο Βασιλικό Χαλκίδας λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Ο οδηγός του ταξί επαγγελματίας από τη Λάμψακο είχε σταματήσει γύρω στις 9:30 έξω από καφετέρια λίγο μετά τη γέφυρα του Βασιλικού με κατεύθυνση προς Ερέτρια.

Επιβιβάστηκε στο ταξί του και επιχείρησε να στρίψει πάνω στο κεντρικό δρόμο όμως προφανώς δεν είδε τον 20χρονο οδηγό της μηχανής που κινούνταν πάνω στον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού και έπεσε πάνω του εκσφενδονίζοντας μακριά το σώμα του παιδιού με την μηχανή του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η κυκλοφορία διακόπηκε στο κέντρο του Βασιλικού σχηματίζοντας δυο ουρές αυτοκινήτων και προς τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου..

Ο νεαρός χτυπημένος σοβαρά βρίσκονταν στη μέση του δρόμου και ο οδηγός του ταξί προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έγινε..

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο ενώ έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο και αυτοκίνητο της τροχαίας για την καταγραφή και διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

 

Πηγή: eviathema.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαϊάμι: Πιλότος “άναψε φωτιές” σε ΗΠΑ και Κούβα (εικόνες)

ΑΠΘ: Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών (βίντεο)

Guadalajara Open: Η Σάκκαρη πέρασε στα ημιτελικά και πάει στο WTA Finals

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Σήμερα 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΣήμερα 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΣήμερα 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Σήμερα 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Bloomberg για Τουρκία - Ισραήλ: η Άγκυρα διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο