LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛευκάδαΔημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2022 22:25

Λευκάδα: Πήγαν για μέλι κι εξαφανίστηκαν

Επί ποδός η Αστυνομία στη Λευκάδα, για τον εντοπισμό ζευγαριού που εξαφανίστηκε στο δρόμο για αγορά μελιού.

Αστυνομία - περιπολικό - ύπαιθρος

Σε συναγερμό είναι  η αστυνομία της Λευκάδας όταν συγγενείς ζευγαριού που έφυγε από το σπίτι του χθες, για να πάει να αγοράσει μέλι στο Αθάνι. Οι συγγενείς τους δήλωσαν σήμερα το μεσημέρι την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία, οι συγγενείς αλλά και η Πυροσβεστική που έσπευσε για βοήθεια χτενίζουν όλη την περιοχή γύρω από το Αθάνι , τη διαδρομή προς το Αθάνι αλλά και μακρύτερα από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνθρωποι δεν έφτασαν ποτέ στον παραγωγό για να αγοράσουν το μέλι αν και είχαν τηλεφωνηθεί μαζί του. 

Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας και με τη συνδρομή ελικοπτέρου. Στην περιοχή είναι και συγγενείς του ζευγαριού που συμβάλλουν στις έρευνες.

Πηγή: lefkadapress.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΤ Ομόνοιας: Η απάντηση της 19χρονης για τη “φαντασίωση”

Ηγουμενίτσα: Έριχνε φόλες για να θανατώσει αδέσποτα σκυλιά

Βραζιλία: Δολοφόνησαν influencer μέσα στο σπίτι της


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας13:31Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε α απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο