LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2022 08:23 | Ανανέωση: 19 Οκτωβρίου 2022 09:06

Πτώση φοιτητή στο ΑΠΘ: Πώς εξελίσσεται η υγεία του - Το μήνυμα του Κοσμήτορα

Κλειστή η Νομική μετά την πτώση του φοιτητή από το παράθυρο. Συγκέντρωση φοιτητών στην πρυτανεία του ΑΠΘ. 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  - ΑΠΘ - φοιτητής

Δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα μαθήματα στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, μετά την πτώση του φοιτητή από παράθυρο δευτέρου ορόφου την ώρα του μαθήματος.

Να σημειωθεί ότι καθόταν σε περβάζι επειδή δεν υπήρχαν ελεύθερα καθίσματα και οι φοιτητές που παρακολουθούσαν το μάθημα ήταν υπεράριθμοι λόγω συγχώνευσης τμημάτων. 

Ο 19χρονος φέρει κάταγμα στον καρπό του δεξιού χεριού, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας και ρωγμώδες κάταγμα στην κνήμη του δεξιού ποδιού, που εκτιμάται από τους γιατρούς, πιθανώς για την τοποθέτηση νάρθηκα.

Μετά την ολοκλήρωση των απεικονιστικών, νευρολογικών και άλλων εξετάσεων που του έγιναν χθες και οι οποίες ήταν «καθαρές», ο φοιτητής εισήχθη για προληπτικούς λόγους στη Δ’ Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, με διευθυντή τον καθηγητή Σταμάτη Αγγελόπουλο.

Ο κοσμήτορας της Νομική Σχολής, Παναγιώτης Γκλαβίνης, έστειλε μήνυμα στους φοιτητές του, με το οποίο τους διαβεβαιώνει ότι ο ίδιος και το προσωπικό της Σχολής κάνουνε ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες φοίτησης.

Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητές στην πρυτανεία του ΑΠΘ. Θα διαμαρτυρηθούν για την υποστελέχωση των πανεπιστημίων η οποία, όπως καταγγέλλουν, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συμφοιτητή τους.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  - ΑΠΘ - φοιτητής

Το μήνυμα του κοσμήτορα της Νομικής Σχολής

«Αγαπητές και αγαπητοί μας,

Σας γράφω για να σας ανακοινώσω ότι ο συμφοιτητής σας είναι, ευτυχώς, καλά στην υγεία του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων συναδέλφων μας ιατρών καθηγητών και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα όλη την ημέρα, ούτε με φυσική παρουσία στη Σχολή, ούτε διαδικτυακά, δεδομένου του γεγονότος που συνέβη σήμερα, το οποίο -τύχη αγαθή- δεν είχε τις τραγικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει.

Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τόσο εγώ όσο και όλο το προσωπικό της Σχολής μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης.

Ο Κοσμήτορας
Παναγιώτης Γκλαβίνης»


Πηγή: thestival.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης - Κολωνός: απολογίες τριών συλληφθέντων

Απόλυση δικαστών: η χαμένη δικογραφία και οι 26 πειθαρχικές αγωγές

Ρωσία: H Φινλανδία φτιάχνει φράχτη στα σύνορα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο