LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑιτωλοακαρνανίαΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2022 08:45

Αγρίνιο: Νεαρός αυτοϊκανοποιούταν έξω από Δημοτικό Σχολείο

Το θέαμα σόκαρε περιοίκους και περαστικούς που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σχολείο - προαύλιο
Στην προσαγωγή ενός νεαρού ρομά, προχώρησαν την Τετάρτη στις 4 περίπου το απόγευμα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που αντιμετωπίζει προβλήματα, φέρεται να αυτοϊκανοποιούταν έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Πανου Σούλου.

Το θέαμα σόκαρε περιοίκους και περαστικούς που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο νεαρός, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniopress.gr, χρήζει παρακολούθησης, αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση του

“Ενώπιος Ενωπίω” - Μιμή Ντενίση: Το μεγάλο παράπονο, ο έρωτας με τον Φέρτη και η απώλεια του Τρίτση (βίντεο)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)Χθες 19:48 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός από τη Φλώιρνα όπου περιοδεύει, τόνισε ότι η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ειναι μονόδρομος για την ένταξη της γειτονικής χώρας..

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενουΧθες 18:37 | Ειδήσεις

Η αποκάλυψη του ΑΝΤ1 για το πρωινό που συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα. Τι υποστηρίζει ο 50χρονος δράστης. Ποια είναι οι κατάσταση των παιδιών του θύματος. 

Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοίΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Ποια ποινική κατηγορία αντιμετωπίζουν οι τεχνιτες και πώς αυτή σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του 9χρονου μαθητή, ο οποίος καταπλακώθηκε από την σιδερένια πόρτα.

Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστέςΧθες 18:41 | Ειδήσεις

Τι υποστηρίζει ο 54χροος κτηνοτρόφος που πυροβόλισε ληστές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εξ αυτών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ξυλοκόπησε τον “τελευταίο των παπαράτσι”23:59Ισραήλ: Ανακαλεί την απαγόρευση του Associated Press23:49Ελληνοκαναδός μαθητής ο νικητής του Διεθνούς Διαγωνισμού Επιστήμης και Μηχανικής23:39Μητσοτάκης από Καστοριά: Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε την πολιτική αντιπαράθεση σε μiα αρένα γεμάτη χυδαιότητα23:29Κασσελάκης: “Όχι” στον Ανδρουλάκη, άνοιγμα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ23:15ΗΠΑ - Μπάιντεν: Σε πτώση η δημοτικότητα του προέδρου23:01Αττική - Απάτες: Υπόσχονταν άδειες οπλοφορίας και αγορά οικοπέδων (εικόνες)22:48Telegraph - Τσέλσι: Διαζύγιο με Ποτσετίνο22:35Ακρίβεια: Οι ανατιμήσεις “τρομάζουν” τα νοικοκυριά22:21Θεσσαλονίκη: Ένοχος οδηγός αστικού λεωφορείου για τον τραυματισμό υπερήλικης22:08Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο – Τουλάχιστον δέκα νεκροί (βίντεο)21:54Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την εγκατάλειψη μεταναστών στη Σαχάρα21:41Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές στα γαλακτοκομικά, το κακάο και τον καφέ (βίντεο)21:27Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοί για σωματική βλάβη21:14Άσμα αλ Άσαντ: Με λευχαιμία διαγνώστηκε η σύζυγος του Σύρου προέδρου21:00Αθήνα – Απάτες: Πληρώνονταν για να “μεσολαβήσουν” σε υπηρεσίες και εξαφανίζονταν20:46Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου20:33Aλβανία: Επεισόδια έξω από το δημαρχείο Τιράνων για να παραιτηθεί ο δήμαρχος20:19Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)20:06Ρωσία: Ξεκινά ασκήσεις με πυρηνικά όπλα19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο