LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 08:30

Αμαλιάδα: “Η ζωή του κρινόταν σε δευτερόλεπτα”, λέει ο γιατρός για το βρέφος που κατάπιε μπαλάκι (βίντεο)

Τι δήλωσε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο πατέρας του βρέφους που κατάπιε το μπαλάκι. Πώς κατάφεραν να το σώσουν οι γατροί. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Αγοράκι κατάπιε μπαλάκι - Αμαλιάδα - Καλημέρα Ελλάδα
Ένα μπαλάκι από παιχνίδι κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα αγοράκι μόλις 8 μηνών στην Αμαλιάδα, ωστόσο χάρη στην άμεση αντίδραση της μητέρας του και στη συνέχεια των γιατρών, το παιδί σώθηκε.

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για την περιπέτεια που βίωσαν.

«Πήρε αυτό το μικρό αντικείμενο, το βρήκε κάτω από το άλλο το παιδί, το έβαλε στο στόμα του και αστραπιαία…, δηλαδή έγινε σε δευτερόλεπτα αυτό, αυτό έγινε. Βρήκε ένα παιχνιδάκι, τα παιχνίδια του άλλου παιδιού, ένα μικρό μπαλάκι ήταν αυτό Εγώ δεν ήμουν σπίτι, η σύζυγός ήταν στο σπίτι και από το κάτω διαμέρισμα την πήγε αμέσως ένας κύριος στο νοσοκομείο, κατευθείαν δηλαδή. Αστραπιαία. Στην Αμαλιάδα τι να πω; Είναι ήρωες με Η κεφαλαίο. Ήρωες, ήρωες δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δεν υπήρχε χρόνος για Πύργο και Πάτρα ήταν δευτερόλεπτα» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

Όπως είπε το παιδί είναι μια χαρά. Αυτή την στιγμή είναι στο νοσοκομείο στο Ρίο και θα το κρατήσουν για εξετάσεις.

 Από την πλευρά του, ο γιατρός Βασίλειος Αντωνόπουλος, Επιμελητής Β Γενικής /Π.Ι Χάνι Πανόπουλου, περιέγραψε πώς κατάφεραν να σώσουν το παιδί.

Όπως είπε ο κίνδυνος  ήταν άμεσος και η ζωή του παιδιού κρινόταν σε δευτερόλεπτα. «Ήταν σε κατάσταση η οποία δεν επιδεχόταν καμία καθυστέρηση», τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος.  Είπε ότι το μπαλάκι που είχε καταπιεί το μωρό ήταν σαν μπαλάκι του πινκ πονγκ, ενώ ανέφερε ότι ήταν πολύ δύσκολο να γίνει χειρισμός και να βγάλουν το μπαλάκι.  

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ: ελάφι έκανε... τεράστιο άλμα πάνω από αυτοκίνητο (βίντεο)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν αναγνώρισε Ζαπορίζια και Χερσώνα ως ανεξάρτητα κράτη

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης στα “ερυθρόλευκα” (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο