LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2022 17:17

Θεσσαλονίκη: Επικήρυξαν τον δράστη που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι

Το αδέσποτο γατάκι 1,5 μόλις μηνών, είχε βρει φρικτό θάνατο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχεια καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη.

γατάκι - Θεσσαλονίκη - δράστης
Στην επικήρυξη, με το ποσό των 3.000 ευρώ, του ατόμου που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι, προχώρησε η Φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι» η οποία είχε δημοσιοποιήσει και το γεγονός.

Το αδέσποτο γατάκι 1,5 μόλις μηνών, είχε βρει φρικτό θάνατο από το πόδι ενός αγνώστου ο οποίος, σύμφωνα με τη φιλοζωική, αφού το κυνήγησε, το πάτησε και ακόμη κι όταν το τραυματισμένο ζώο σύρθηκε να πάει στην φωλιά του για να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το.

Η πράξη του που έγινε στα τέλη Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία .

«Εκτοτε όμως επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα Μ.Μ.Ε και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης»», όπως καταγγέλλει η κ Εύη Καλαϊντζίδου από τη «Νοιάζομαι».

Από τότε όμως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής, προχωρούν σε επικήρυξή του προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Διασωληνωμένο παιδί μετά από παράσυρση

Λέρος: Ναυάγιο με μετανάστες

Κηδεία Καραγιάννη - Ζωζώ Σαπουντζάκη: Την αγαπώ… να με περιμένει!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και υπέρ της αύξησης των πόρων των Πανεπιστημίων (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο