LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔωδεκανήσαΔημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2022 19:39

Κως: Λήξη συναγερμού για την 14χρονη που εξαφανίστηκε

Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της και από τις 11 Σεπτεμβρίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Που εντοπίστηκε η ανήλικη.

Περιπολικο - γειτονιά

Λήξη συναγερμού σήμανε σήμερα για την 14χρονη υπήκοο Αλβανίας που εξαφανίστηκε από την Κω στις 9 Σεπτεμβρίου, με την εμφάνιση της ίδιας και του 20χρονου συντρόφου της στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω.

Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της και από τις 11 Σεπτεμβρίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Ως φαίνεται η ανήλικη και ο 20χρονος σύντροφός της επίσης υπήκοος Αλβανίας, αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους έπειτα από μια ολιγοήμερη απουσία και να θέσουν τέλος στην αγωνία των συγγενών και των φίλων τους που τους αναζητούσαν και σήμερα εμφανίστηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κω.

Tην 11η Σεπτεμβρίου 2022 και περί ώραν 02.35 δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω από μια 47χρονη υπήκοο Αλβανίας η εξαφάνιση της 14χρονης κόρης της.Ειδικότερα ανέφερε ότι είδε την κόρη της για τελευταία φορά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και περί ώρα 07:00 όταν έφυγε από την οικία της για να μεταβεί στην εργασία της.

Την 08:30 επικοινώνησε μαζί της στο κινητό της τηλέφωνο και της ανέφερε ότι θα πάει στην θάλασσα με φίλους της.
Την κάλεσε ξανά στις 15:30 στο κινητό ενός φίλου της με τον οποίο γνώριζε ότι έκαναν παρέα και της είπε να επιστρέψει στην οικία τους.
Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να ξαναέρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Την 11η Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και δήλωσε ότι ο 20χρονος γιος του βρίσκεται μαζί με την 14χρονη σε άγνωστο μέρος.

Συγκεκριμένα ενημέρωσε ότι την 10η Σεπτεμβρίου 2022 ο γιος του του δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με την ανήλικη, ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η ίδια δεν θέλει να επιτρέψει στο σπίτι της. Έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.
Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 20χρονος ταξίδεψε την 19:50 της 9ης Σεπτεμβρίου 2022 από την Κω με προορισμό τον Πειραιά την 09:40 της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 με το πλοίο «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Πηγή:.dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος: Ο γιος του τέως Βασιλιά στον ΑΝΤ1 για την Βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)

Καυσόξυλα: Τι να προσέξετε στην αγορά - Ποια είναι πιο αποδοτικά

Υποκλοπές - Σκέρτσος για ΕΥΠ: δεν πρέπει να υπονομευθεί η αποστολή της


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:13ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Ο ΔΣΑ αποφάσισε δημοψήφισμα για τον νέο Δικαστικό Χάρτη της Αττικής09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο