LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚαστοριάΔημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2022 17:34

Καστοριά: Θρίλερ με την ηλικιωμένη που βρέθηκε θαμμένη

Οι κινήσεις του γιου της που δεν προκάλεσαν έγκαιρα υποψίες και η αναφορά της εξαφάνισης της μητέρας του.

Καστοριά - δολοφονία - ηλικιωμένη- δελτίο ΑΝΤ1

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κοκολάκος, Πωλίνα Κολοκοτρώνη

Θρίλερ στην Καστοριά. Ο 46χρονος δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας του και λίγα 24ωρα μετά, συνελήφθη, καθώς κοντά στο σπίτι τους, εντοπίστηκε ένα κρανίο και οστά, ενώ έπεσε και σε αντιφάσεις, κατά την εξέταση του από τις αρχές.

Τα παραθυρόφυλλα στο σπίτι της 82χρονης ήταν εδώ και εβδομάδες κλειστά. Γείτονες έβλεπαν μόνο τον γιο της το τελευταίο δίμηνο, δεν μπήκαν όμως σε υποψίες, καθώς η ηλικιωμένη, είχε προβλήματα με τα πόδια της και δεν έβγαινε τακτικά από το σπίτι.

Τα σημάδια υπήρχαν, κανείς όμως δεν τα είχε διαβάσει. Τώρα οι κάτοικοι, συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ, στο θρίλερ της εξαφάνισης της ηλικιωμένης.

Ο 46χρονος αγόραζε τακτικά τσιγάρα τόσο για τον ίδιο όσο και για τη μητέρα του. Το τελευταίο διάστημα όμως έπαιρνε μόνο για εκείνον .

Όταν τον ρωτούσαν για την υγεία της 82χρονης εκείνος έλεγε πως είναι καλά αλλά τα κινητικά της προβλήματα δεν της επιτρέπουν να βγαίνει έξω, όταν μία γειτόνισσα το απόγευμα της Πέμπτης του είπε πως θα την επισκεφθεί την επόμενη ημέρα στο σπίτι για να τη δει, εκείνος πήρε πρωί-πρωί την Παρασκευή ταξί, πήγε στην Καστοριά, πέρασε σχεδόν ένα δίωρο σε καφετέρια κοντά στο αστυνομικό μέγαρο, όπου ήπιε καφέ και έφαγε πρωινό και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση της.

«Τους γνωρίζουμε, χωριανοί είναι,  ήσυχοι άνθρωποι, δεν την βλέπαμε εμείς, ο γιος της μια χαρά παιδί ήταν κάθε μέρα εδώ ήταν έλεγε ότι την πονούν τα πόδια της...», δήλωσε κάτοικος της περιοχής στον ΑΝΤ1.

«Πριν τη βλέπαμε κάθε μέρα. Τελευταία είχε κινητικά προβλήματα και δεν την βλέπαμε....δεν είχε δείξει κάτι για να υποπτευθούμε  δεν είχε αλλάξει συμπεριφορά....και από το δήμο τη βοήθεια που πήγαινε ήταν αυτός όλο στην πόρτα, δεν έβγαινε εκείνη έξω, δεν ήταν ότι έβγαινε συνέχεια έξω και έλειψε....δεν πήγε κανενός η ιδέα ότι λείπει και εξαφανίστηκε....μάθαμε από την αστυνομία ότι την ψάχνουν», είπε ο πρόεδρος της κοινότητας, Δημήτρης Δούκας.

Οι Αρχές ερευνώντας την περιοχή εντόπισαν το κρανίο και οστά κοντά στο σπίτι του 46χρονο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και κάποια προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης.

Προς το παρόν ο 46χρονος, ο οποίος δεν εργαζόταν και ζούσε με τη σύνταξη που έπαιρνε η 82χρονη, δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς για το τι συνέβη τελικά με τη μητέρα του, η οποία βρέθηκε θαμμένη κοντά σε γήπεδο της περιοχής.

Ο 46χρονος κρατείται στην ασφάλεια Καστοριάς και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο