LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚεφάλλονιαΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2022 10:06 | Ανανέωση: 29 Αυγούστου 2022 10:13

Αργοστόλι: νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στην θάλασσα (εικόνες)

Άκαρπη η δραματική επιχείρηση διάσωσης, από περαστικούς που έπεσαν στο νερό, αλλά και απο δύτες. Ο οδηγός "γκάζωσε" και έριξε με ταχύτητα το όχημα στην θάλλασα.

Κεφαλονιά - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Νεκρός είναι ο οδηγός αυτοκινήτου που έκανε "βουτιά θανάτου" στο λιμάνι του Αργοστολίου, παρά την μεγάλη κινητοποιηση από ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Λιμενικό, αλλά κυρίως απο δύτες και κολυμβητές, που προσπάθησαν να σώσουν τον άνδρα, που καθόταν πίσω από το τιμόνι.

Γύρω στις 09:30 της Δευτέρας, το αυτοκίνητο με οδηγό έναν άνδρα 37 ετών, κάτοικο Αργοστολίου, έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι του Αργοστολίου, στην πειροχή όπου δένουν τα φέρι μπόουτ που συνδέουν το Αργοστόλι με το Ληξούρι.

Κεφαλονιά - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Κεφαλονιά - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Κεφαλονιά - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Πληροφορίες απο αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το όχημα, παρέμενε στο λιμάνι σταθμευμένο για μικρό διάστημα.

Κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο ξεκίνησε να κινείται με ταχύτητα και έπεσε στην θάλασσα, γεγονός που εντείνει το σενάριο της αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο βυθίστηκε αμέσως.

Κεφαλονιά - Ληξουριώτικα - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Κεφαλονιά - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Κεφαλονιά - Ληξουριώτικα - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Κεφαλονιά - Ληξουριώτικα - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Κεφαλονιά - Ληξουριώτικα - αυτοκίνητο στη θάλασσα - λιμάνι

Κολυμβητές έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό, ενώ κινητοποιήθηκαν άμεσα και δύτες.

Σχεδόν μισή ώρα αργότερα απο την πτώση στο νερό, έγινε εφικτός ο απεγκλωβισμός του σώματος του οδηγού, ο οποίος δυστυχώς δεν βρισκόταν πλέον εν ζωή.

Πηγή: kefaloniapress.gr - inkefalonia.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Αργολίδα - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με ΙΧ (εικόνες)

Πυροβολισμοί στο Αλεποχώρι: “τα παιδιά που χτυπήθηκαν κρύβονταν σε φυλλωσιές” (βίντεο)

Ιωάννινα: “Ο γάιδαρος είχε δεχθεί επίθεση από άγριο ζώο - Συρόταν μόνο το πόδι του” (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:52Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο