LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡοδόπηΔημοσίευση: 08 Αυγούστου 2022 13:41

Κομοτηνή: Συνελήφθησαν διακινητές παράνομων μεταναστών (εικόνες)

Που τους εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Κομοτηνή - μετανάστες - διακινητέςΤέσσερα άτομα που εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών συνέλαβαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς και μία ημεδαπή, οι οποίοι συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας.

Η πρώτη σύλληψη έγινε, χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, όπου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας αγροτικό αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρότσα του οχήματος.

Κομοτηνή - μετανάστες - διακινητές

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν κοντά στις Φέρες έναν ακόμη αλλοδαπό και μία ημεδαπή, που είχαν μεταφέρει το παραπάνω όχημα, με πλαστές πινακίδες, σε προκαθορισμένο σημείο, όπου το παρέλαβε ο οδηγός - διακινητής, ο οποίος δεν είχε άδεια οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Κομοτηνή - μετανάστες - διακινητές

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πληθωρισμός: Πρώτη υποχώρηση μετά από 15 μήνες – Στο 11,6% τον Ιούλιο

Θεσπρωτία: Συνελήφθη ληστής που καταζητούσε η Αυστρία

ΑΑΔΕ: Πιτσαρία στην Αργυρούπολη δεν είχε κόψει 58200 αποδείξεις


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο