LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗμαθίαΔημοσίευση: 01 Αυγούστου 2022 21:01

Βέροια - Ληστεία επιχειρηματία: “Πάλευα με τους ληστές και ο κόσμος απλά κοιτούσε”

Σοκάρει η περιγραφή του 63χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων που έπεσε θύμα ληστείας. 

Βέροια - ληστεία

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του 63χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων που έπεσε θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι έξω από το κατάστημα τράπεζας στη Βέροια. Οι δράστες κατάφεραν να του αρπάξουν το ποσό των 19.000 ευρώ και να εξαφανιστούν.

Όπως λέει ο ίδιος στο verianet.gr, στην αρχή του επιτέθηκε ένα άτομο, που αρχικά τον γρονθοκόπησε με σκοπό να του κλέψει την τσάντα με τα χρήματα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και έτσι βγήκε από το αυτοκίνητο ένας δεύτερος κακοποιός.

Ακολούθησε πάλη για μερικά λεπτά, καθώς οι δράστες αδυνατούσαν να του αποσπάσουν την τσάντα με τα χρήματα.  Στο τέλος, μάλιστα, δεν δίστασαν να τον σύρουν για αρκετά μέτρα με το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μαζί με τα χρήματα.

Αυτό που σοκάρει είναι ότι η ληστεία έγινε στο κέντρο της πόλης και μάλιστα υπό τα βλέμματα διερχομένων, κανένας από τους οποίους όμως δεν έκανε κάτι για να τον βοηθήσει, αλλά παρακολουθούσαν σαστισμένοι το περιστατικό, πολλοί ακόμη και μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Παπαδόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται αδικημένη (βίντεο)

Λέσβος - Βιασμός ανήλικης από αστυνομικό: Τα στοιχεία του συλληφθέντα (εικόνες)

Κόρινθος: 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδελφή του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο