LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 13 Ιουλίου 2022 08:10 | Ανανέωση: 13 Ιουλίου 2022 08:10

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου - Χαροπαλεύει σε ΜΕΘ (εικόνες)

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο άνδρας, που δέχθηκε πυρά από ομάδα ατόμων, τα μεσάνυχτα, ενώ εκινείτο στον δρόμο. Περπάτησε τραυματισμένος για να ζητήσει βοήθεια.

Θεσσαλονίκη - πυροβολισμοί

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη «μίλησαν» τα όπλα. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ένας αραβόφωνος νεαρός δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων. Ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε με πιστόλι. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Θεσσαλονίκη - πυροβολισμοί

Θεσσαλονίκη - πυροβολισμοί

Με όση δύναμη του είχε απομείνει ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά. Εκεί ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή για προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Κατόπιν τούτου προσήχθησαν έξι άτομα. Στη συνέχεια οριοθετήθηκαν με απαγορευτικές κορδέλες τα σημεία όπου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Μόλις αποσαφηνίστηκε το τι συνέβη κλήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από τα ίχνη αίματος και από μαρτυρίες της γειτονιάς προσδιορίστηκε ο ακριβής τόπος της αιματηρής συμπλοκής. Τις ώρες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ «χτένισαν» σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους κατευθύνει προς τους δράστες. Κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά. Ή τους μάζεψαν οι δράστες ή χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

 Θεσσαλονίκη - πυροβολισμοί

Είναι νωρίς για να πει κανείς αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με το χθεσινοβραδινό πιστολίδι στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ. Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Ωστόσο, αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. τότε παρακολουθούμε την αρχής ενός ανηλεούς πολέμου μεταξύ των συμμοριών που ελέγχουν τη διακίνηση των ναρκωτικών στην πόλη. 


Πηγή: thestival.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Παλλήνη: Νεκρός από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο (βίντεο)

Μαρούσι: Φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real Fm (εικόνες)

Δίκη Λιγνάδη: Η ώρα της απόφασης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυτά είναι όλα τα αιτήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων προς την κυβέρνησηΣήμερα 20:26 | Ειδήσεις

Κεντρικό σημείο των αιτημάτων αποτελεί η κατηγορηματική αντίθεση στη μεταφορά της διαχείρισης και του ελέγχου των αγροτικών επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.

Σίδνεϊ: Μαρτυρία Έλληνα κατοίκου στον ΑΝΤ1 για την τρομοκρατική επίθεσηΣήμερα 20:36 | Ειδήσεις

Από την τρομοκρατική επίθεση έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο ένας από τους δύο δράστες.

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτωνΣήμερα 21:39 | Ειδήσεις

Πολλά παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πατέρας και γιός οι δράστες της επίθεσης.

Μητσοτάκης για αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα - Οι λύσεις προκύπτουν μόνο από συζήτησηΣήμερα 10:13 | Ειδήσεις

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση του μπλόκου της Νίκαιας να αρνηθεί την πρόσκλησή μου για συνάντηση με μία πανελλαδική αντιπροσωπεία αγροτών, τη Δευτέρα¨" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας σε εορταστικές εκδηλώσεις για το Χάνουκα σε όλο τον κόσμο μετά τη φονική επίθεση στο Σίδνεϊ 23:45Κομισιόν: Πρωταθλητής η Ελλάδα στη μείωση της φοροδιαφυγής: Κάτω από 10% το "κενό" ΦΠΑ το 202423:30Παναθηναϊκός: 2-1 τον Βόλο με "σφραγίδα" Ντέσερς και "σωτήρα" Λαφόν23:14Η ΟΛΜΕ συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ23:00Show Παυλίδη και 4-0 η Μπενφίκα 22:46Χανιά: Αιματηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης22:32Άρης – Ολυμπιακός: Το ντέρμπι τα είχε όλα εκτός από γκολ22:18Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου22:04Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων21:50Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τη "Φλόγα" για τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης 21:36Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Τον γκρέμισε… από τη δεύτερη θέση21:22Σίδνεϊ: Μαρτυρία Έλληνα κατοίκου στον ΑΝΤ1 για την τρομοκρατική επίθεση21:09Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Σαν… σίφουνας πέρασε η “Ένωση” από το Αγρίνιο20:55Αυτά είναι όλα τα αιτήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων προς την κυβέρνηση20:41ANT1 Sports: Εκτός έδρας δοκιμασία για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό κόντρα στον φιλόδοξο Άρη20:27Άρης Μουγκοπέτρος: Τροχαίο ατύχημα για τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου - Για ακόμη μια φορά είχα Άγιο20:13Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα19:59Σοκαρισμένη η Αυστραλία από την «τρομοκρατική» και «αντισημιτική» επίθεση στο Σίδνεϊ που άφησε 12 νεκρούς19:42Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος Διάδρομος19:28Σίδνεϊ - Βασιλιάς Κάρολος: Η σύζυγος μου κι εγώ, είμαστε αποτροπιασμένοι και λυπημένοι από τη φοβερή αντισημιτική επίθεση19:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο