LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚυκλάδεςΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2022 12:54 | Ανανέωση: 26 Ιουνίου 2022 12:51

Μύκονος: νέοι έλεγχοι για “φουσκωτούς” σε μαγαζιά

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίστηκε η εξόρμηση σε γνωστά στέκια του νησιού των ανέμων, από στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών της ΓΑΔΑ και αστυνομικούς της Μυκόνου.

Μύκονος

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι έλεγχοι το Τμήμα Εκβιαστών για "μπράβους" και "φουσκωτούς" σε μαγαζιά του νησιού.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. 

Ειδικότερα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες χθες (25 Ιουνίου 2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, και στο πλαίσιο ελέγχθηκαν 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη. 

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού».


Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Οκτάι: Απειλές για νέα μικρασιατική καταστροφή

Φωτιά στην Ύδρα - Ρίψεις νερού από αέρος (εικόνες)

Πρόληψη πυρκαγιών: Μαθητές έφτιαξαν και εκτόξευσαν εκπαιδευτικό δορυφόρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Ράμα στην Αθήνα: η άφιξή του και το κατάμεστο κλειστό στο Γαλάτσι (βίντεο)Σήμερα 11:57 | Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί για την ομιλία του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι. Ο Αλβανός Πρωθυπουργός, έφτασε στην Αθήνα που έχει λάβει "δρακόντεια" μέτρα.

Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Ραφήνα: Διαρρήκτες τραυμάτισαν ηλικιωμένη, χτυπώντας την με μαγκούραΣήμερα 12:26 | Ειδήσεις

Οι δράστες τραυμάτισαν και την κόρη της. Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι δύο γυναίκες, που βρέθηκαν αντιμετωπες με τους εισβολείς, μέσα στο σπίτι τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονης13:21Αντώνης Καρυώτης - Εισαγγελική πρόταση: Τον άφησαν αβοήθητο…13:07Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας και τα... απρόβλεπτα (βίντεο)12:54Γιάννης Μαλούχος: “Έφυγε” δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού του12:40Ραφήνα: Διαρρήκτες τραυμάτισαν ηλικιωμένη, χτυπώντας την με μαγκούρα12:26Μήνυμα Μπελέρη: Ο Ράμα έχει στόχο να προκαλέσει την Ελλάδα12:13Ο Ράμα στην Αθήνα: η άφιξή του και το κατάμεστο κλειστό στο Γαλάτσι (βίντεο)11:59Γιορτή της Μητέρας - Φίνος Φιλμ: “Μάνα είναι μόνο μία” (βίντεο)11:46Ηγουμενίτσα: Γάμος με φορτηγά... ξεσήκωσε την πόλη ! (βίντεο)11:33Μητσοτάκης: Επιστολική ψήφος, προστασία ανηλίκων και επίδομα ενοικίου στην ανασκόπηση11:32Δωρεάν Μαστογραφία: Έγκαιρη διάγνωση για 20000 γυναίκες11:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!11:05Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)10:52Μητσοτάκης στη Millieyt: Είμαστε γείτονες και όχι εχθροί10:38Eurovision - Χορευτές της Μαρίνας Σάττι: Είμαστε “Έλληνες – Τούρκοι” από την Δυτική Θράκη (βίντεο)10:25Γάζα - Ράφα: Νέος φονικός βομβαρδισμός, ενώ η Δύση “πιέζει” για εκεχειρία (εικόνες)10:12Ρέθυμνο: Νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία09:58Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)09:45Αγρότες - Κτηνοτρόφοι: Πληρωμές και επιδοτήσεις 2,2 δις ευρώ το 202409:33Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)09:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο