LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚυκλάδεςΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2022 07:37

Σαντορίνη: Σκύλος τραυματίστηκε σε τροχαίο κι έπεσε στο γκρεμό (εικόνες)

Τους φύλακες – αγγέλους του στα πρόσωπα των πυροσβεστών του Πυροσβεστικού κλιμακίου Θήρας βρήκε ένας σκύλος στην Σαντορίνη.

Σαντορίνη - σκύλος - τροχαίο - έπεσε σε γκρεμό

Τους φύλακες – αγγέλους του στα πρόσωπα των πυροσβεστών του Πυροσβεστικού κλιμακίου Θήρας βρήκε ένας σκύλος στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, άγνωστοι τραυμάτισαν με Ι.Χ αυτοκίνητο τον τετράποδο φίλο, κι εκείνος με τη σειρά τραυματισμένος και φοβισμένος έπεσε από μεγάλο ύψος στην πλευρά της Καλντέρας.

Σαντορίνη - σκύλος - τροχαίο - έπεσε σε γκρεμό

Μετά από 2,5 ώρες πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής με 2 οχήματα κατάφεραν και απεγκλώβισαν το σκύλο, ενώ χρειάστηκε η μεταφορά του σε Κτηνίατρο που τους υποδείχτηκε από το Δήμο Θήρας.

Σαντορίνη - σκύλος - τροχαίο - έπεσε σε γκρεμό

Σαντορίνη - σκύλος - τροχαίο - έπεσε σε γκρεμό

Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον τετράποδο φίλο μας και περιμένουμε να μάθουμε νέα του μετά την παρέλευση του 24ωρου από την κτηνίατρο την οποία ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση της…. αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Θήρας

πηγή: cyclades24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Άγριος τσακωμός πατέρα με τις κόρες του... για το χαρτζιλίκι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι μπήκαν στη βιομηχανική ζώνη της Σεβεροντονιέτσκ (εικόνες)

“The 2Night Show” – Ουγγαρέζος: Με έδιωξαν από δουλειά γιατί έκανα συνέχεια χαβαλέ (εικόνες)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας 29χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βαρύτατου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο