LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2022 07:54

Βόλος: Κυνήγι με μπαλτά σε καφετέρια για τα… “μάτια” μιας γυναίκας

Πρωτοφανείς στιγμές σε καφετέρια του Βόλου, με έναν άνδρα να επιτίθεται σε άλλον, για τα…μάτια μιας γυναίκας.

Μαχαίρι - Μπαλτάς

Απίστευτες σκηνές εκτιλύχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας , στο Βόλο.

Ένας 51χρονος κυνηγούσε με μπαλτά έναν 45χρονο, για τα «μάτια» μιας γυναίκας. Μάλιστα, όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ οι θαμώνες του καταστήματος είχαν φυγαδεύσει το θύμα στην τουαλέτα του μαγαζιού για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 22:00, όταν ο 51χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από το κατάστημα για να αγοράσει τσιγάρα, έχοντας αφήσει την παρέα του στο ΙΧ. Κατά την ολιγόλεπτη απουσία του ο δράστης ισχυρίζεται ότι θαμώνας του καταστήματος, συγκεκριμένα ο 45χρονος φέρεται να ενόχλησε τη σύντροφό του.

Από την πλευρά του το θύμα φέρεται να υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ο 45χρονος, που ήταν από νωρίς στο κατάστημα, λέει πως προσκάλεσε φίλο του στην παρέα για μπίρες, όμως επειδή το ΙΧ του 51χρονου ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο όπου καθόταν, ακούστηκε εσφαλμένα να απευθύνεται στη σύντροφο του δράστη.

Όταν ο 51χρονος ενημερώθηκε το περιστατικό επιστρέφοντας στο ΙΧ του έγινε… ταύρος. Κάλεσε τον 45χρονο να μιλήσουν εκτός του καταστήματος και γρήγορα οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και θαμώνες προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Τελικά ο δράστης έφυγε από το κατάστημα, όμως μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε αποφασισμένος για όλα έχοντας μαζί του μπαλτά και μαχαίρι!

Ακολούθησαν σκηνές φρίκης με τους πελάτες του καταστήματος να φοβούνται για τα χειρότερα. Στο 100 έγινε κλήση για βοήθεια για θερμό επεισόδιο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα, ενώ το θύμα φυγαδεύτηκε στην τουαλέτα του καταστήματος. Ο δράστης κρατήθηκε τη νύχτα για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του και κατάσχεσαν τον μπαλτά και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12,3 εκατοστών.

Το θύμα πάντως από την πλευρά του δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και δεν κατήγγειλε την επίθεση.

Ο συλληφθείς αφέθηκε τελικά ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Πηγή: taxydromos.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πανόραμα Βούλας: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά

Αλβανία: Πρόεδρος της χώρας ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναφορές για εκρήξεις στο Κίεβο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο06:53Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται06:45Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο