LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔωδεκανήσαΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2022 10:21

Ρόδος: Προσαγωγές για την αιματηρή επίθεση σε μάντρα

Δύο άτομα προσήχθησαν, ενώ το θύμα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ασθενοφόρο ΕΚΑβ

Σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής παραμένει νοσηλευόμενος, σε κρίσιμη κατάσταση,  στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ο 43χρονος, που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι σε παράπηγμα εντός πρώην μάντρας σκραπ στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες , οι δράστες της δολοφονικής επιθέσεως εις βάρος του 43χρονου δεν αποκλείεται να είναι και τρεις!

Σήμερα το πρωί προσήχθησαν και εξετάζονται δύο αθίγγανοι ως ύποπτοι.

Ο 43χρονος φέρει μια βαριά κάκωση στο κεφάλι από χτύπημα, ένα τραύμα πιθανότατα από μαχαίρι στην τραχηλική χώρα, θλάσεις στον πνεύμονα και πνευμοθώρακα πιθανότατα από χτύπημα από μαχαίρι και απαιτήθηκε να γίνει και παροχέτευση από τους θεράποντες ιατρούς αλλά και κάκωση σπονδύλου.

Από την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη προέκυψε ότι φέρει πολλά τραύματα από διαφορετικά αντικείμενα και μάλιστα ορισμένα με τέτοια σφοδρότητα που οδηγούν σε έγκλημα από αδίστακτους που τον χτύπησαν με μίσος!

Πρόκειται για άτομο χωρίς ποινικό παρελθόν, που διέμενε σε μια παράγκα εντός ακινήτου ιδιοκτησίας του (εξ΄ αδιαιρέτου με τον πατέρα και τις αδελφές του), το οποίο είχε μισθώσει παλαιότερα σε ιδιοκτήτη μάντρας σκραπ.

Ο 43χρονος εργαζόταν ως φύλακας σε επιχείρηση πώλησης οικοδομικών υλικών και σύμφωνα με τις πληροφορίες το μόνο πρόβλημα και συνάμα πάθος του ήταν το αλκοόλ. Σύμφωνα με καταθέσεις που ελήφθησαν, μάλιστα ξεκινούσε καθημερινά να καταναλώνει μπύρες από τις πρωινές ώρες.

Από προχθές το μεσημέρι τέσσερις επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έφτασαν στη Ρόδο από την Αθήνα και έλαβαν δείγματα DNA από τον τόπο του εγκλήματος ενώ με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εξερεύνησαν την παράγκα και όλη την γύρω περιοχή.

Ελήφθη και εξετάζεται και υλικό από κάμερες παρακολούθησης παρακείμενων καταστημάτων.

 Πηγή: dimokratiki.gr

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκλαχόμα: Ένοπλος “σκόρπισε” τον θάνατο σε νοσοκομείο (εικόνες)

Θάνατος 12χρονης - Πατέρας: βρήκαμε το παιδί μελανιασμένο στο κρεβάτι (βίντεο)

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά δεν αμφισβητείται

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο