LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2022 14:11

Υπόθεση βιασμού - Ηλεία: “σκοτεινά” μυστικά πίσω από την εξαφάνιση μαθήτριας

Η υπόθεση είχε συνταράξει την κοινωνία της Ηλείας το 2019, για το δράμα που ζούσε το κορίτσι από τα 13 έως τα 16 του χρόνια, οπότε και κατήγγειλε όλα όσα βίωνε.

Βιασμός - σεξουαλική κακοποίηση - κακοποίησηH φυγή μιας ανήλικης μαθήτριας στην Ηλεία έκρυβε μυστικά που γνώριζαν ελάχιστοι. Ο βιασμός της μικρής κράτησε όπως κατήγγειλε τρία ολόκληρα χρόνια.

Ένα παιδί εξαφανίζεται από το χωριό που ζούσε στην Ηλεία και εντοπίζεται μετά από μέρες στην Πάτρα. Ο βιασμός που καταγγέλλει προκαλεί σοκ. Η μικρή κατονομάζει ως δράστες τον αδερφό και τον θείο της. Εκείνοι αρνούνται τα πάντα και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης, που καλείται να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ορίστηκε η επανεξέταση της υπόθεσης του νεαρού, φερόμενου ως δράστη, που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού της αδερφής του επί τρία συναπτά έτη σε χωριό του Δήμου Ήλιδας στην Ηλεία, μαζί με τον θείο του.

Ειδικότερα, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αποφασίστηκε ο ορισμός ειδικών πραγματογνωμόνων προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του νεαρού. Για το λόγο αυτό, στη νέα δικάσιμο που ορίστηκε στην παραπάνω ημερομηνία, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα των πραγματογνωμόνων ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη του και να ληφθεί απόφαση για το αν θα τιμωρηθεί ή όχι.

Η υπόθεση είχε συνταράξει την κοινωνία της Ηλείας το 2019, για το δράμα που ζούσε το κορίτσι από τα 13 έως τα 16 του χρόνια, οπότε και κατήγγειλε όλα όσα βίωνε. Για περίπου 3 χρόνια η άτυχη κοπέλα, όπως είπε, ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό και τον αδελφό του πατέρα της, ο οποίος παρότι και ο ίδιος πατέρας, φέρεται να μην δίσταζε να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στην ανήλικη ανιψιά του!

Η ίδια φοβούμενη τότε, δεν έβρισκε τη δύναμη να προβεί σε κάποια καταγγελία, ωστόσο λίγο πριν αποκαλυφθούν όλα στα μέσα του 2019, έφυγε από το χωριό που ζούσε τον εφιάλτη. Ο πατέρας της απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ζητώντας να παρέμβει για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του. Με την βοήθεια του φίλου της, πήγε στην Πάτρα, όπου διέμενε η μητέρα της, αφού οι γονείς της είναι χωρισμένοι, και αποκάλυψε όσα ζούσε στο χωριό.

Σύμφωνα με το ο πατέρας της κατήγγειλε τη φυγή της κόρης του με τον φίλο της στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και οι αστυνομικές αρχές άρχισαν να την αναζητούν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα και από την πρώτη επαφή που είχαν μαζί της κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Λίγο αργότερα τους αποκάλυψε τα πάντα…

πηγή: patrisnews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Βullying: μαρτυρίες για τον ανήλικο που αυτοκτόνησε στα Κάτω Πατήσια (βίντεο)

“Χαμόγελο του Παιδιού”: αιχμές Γιαννόπουλου κατά Μιχαηλίδου για το “κλείσιμο” των δομών (βίντεο)

Χαρμάνης: ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε σαν να τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση (βίντεο)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η δίκηΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Συνολικά, στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν 36 κατηγορούμενοι.

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ως συνεργός ο άνδρας που είχε προσέλθει στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:36 | Ειδήσεις

 Ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, είχε εισβάλει στη ρεσεψιόν, όπου βρισκόταν ο 68χρονος ιδιοκτήτης μαζί με τον 60χρονο επιστάτη και φίλο του.

Ρόδος: Τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε στον πάτο πισίνας χωρίς τις αισθήσεις τουΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο το κοριτσάκι που έκανε διακοπές με τους γονείς του. 

Πανελλαδική απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο: Συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας (εικόνες)Σήμερα 14:32 | Ειδήσεις

Το κέντρο της Αθήνας παρέμεινε για ώρες απροσπέλαστο λόγω των απεργιακών συγκεντρώσεων που πραγματοποίησαν τα συνδικάτα, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου με αιχμή ιδίως τη διάταξη για την 13ωρη εργασία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρόδος: Τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε στον πάτο πισίνας χωρίς τις αισθήσεις του 16:16"Το Πρωινό": 43χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου από γνωστό πλαστικό χειρούργο (βίντεο)16:02Λαμίν Γιαμάλ: Επικοινωνία Αλ Χιλάλ - Μπαρτσελόνα με πρόταση 400 εκατομμυρίων ευρώ15:48Τέμπη: Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η δίκη15:34Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ως συνεργός ο άνδρας που είχε προσέλθει στη ΓΑΔΑ15:19Πανελλαδική απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο: Συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας (εικόνες)15:05Το ant1news.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΠΟΕΣΥ10:57Τσιάρας στο "Καλημέρα Ελλάδα": Πότε θα γίνουν οι πληρωμές από ΟΠΕΚΕΠΕ και πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις για την ευλογιά των αιγοπροβάτων10:42Τραμπ: Η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη για συμφωνία με το Ιράν όταν είναι έτοιμη η Τεχεράνη10:28Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι Αφγανοί που καταγγέλθηκαν για τον βιασμό 6χρονου10:14Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Άλκης Γιαννακάς10:00Πότε ξεκινά η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης - Τί πρέπει να γνωρίζετε09:46Τραμπ: Ο Ερντογάν μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στον τερματισμό του πολέμου09:32Παναττική απεργία των ναυτεργατών - Αναμένονται ακυρώσεις δρομολογίων από Πειραιά, Ραφήνα, Λαυρίο09:18Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα09:04Μοναστηράκι: Τεράστιος κορμός δέντρου έπεσε δίπλα σε τραπεζοκαθίσματα08:49Ο Νεϊμάρ θα σμίξει ξανά με Μέσι και Σουάρες στην Ιντερ Μαϊάμι08:35Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που είχε χτυπήσει και εγκαταλείψει αστυνομικούς08:21Απεργία 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ08:07Ισραήλ: Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας οι σοροί των τεσσάρων ομήρων που παρέδωσε η Χαμάς07:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο