LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 03 Μαΐου 2022 10:12 | Ανανέωση: 03 Μαΐου 2022 11:16

ΑΠΘ: Ποντίκι κόβει βόλτες στην κουζίνα της Λέσχης (βίντεο)

Ποντίκι βολτάρει δίπλα σε φαγητά. Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν φοιτητές. 

ποντίκι - λέσχη ΑΠΘ

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ένα ποντίκι να… βολτάρει στην κουζίνα της Λέσχης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων λόγω πασχαλινής περιόδου οι εργαζόμενοι της Λέσχης του ΑΠΘ επέστρεψαν στα καθήκοντά τους το περασμένο Σάββατο, ώστε να καθαρίσουν – συμμαζέψουν τους χώρους για να υποδεχθούν και πάλι τους φοιτητές. Ένας εκ του προσωπικού αντίκρισε το ποντίκι να τριγυρνά μέσα στην κουζίνα της Λέσχης, ειδοποιώντας άμεσα τον προϊστάμενο για να επιληφθεί της κατάστασης.

Τρεις ημέρες μετά, ωστόσο, το ποντίκι εξακολουθούσε να συνυπάρχει μαζί με τις προμήθειες της Λέσχης, με συνέπεια τη Δευτέρα να ενημερωθεί και ο υπεύθυνος καθαριότητας, σύμφωνα με το ThessToday.gr. «Η Λέσχη ήταν κλειστή για 15 ημέρες και άνοιξε ξανά το Σάββατο. Με τόσα σκουπίδια και αποφάγια που βρίσκονται γενικά έξω στους κάδους, ήταν φυσιολογικό να εντοπίσουμε ποντίκι. Έχει ξανασυμβεί», δηλώνει στην ιστοσελίδα εργαζόμενος της Λέσχης.

Στο βίντεο το ποντίκι απεικονίζεται να κόβει βόλτες κάτω από κατσαρόλες με μαγειρεμένο φαγητό.

Σύμφωνα με την εργαζόμενη της Λέσχης, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, από σήμερα Τρίτη χιλιάδες φοιτητές επιστρέφουν στη βάση τους και κατά συνέπεια πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα τα υγειονομικά μέτρα.

Το ThessToday.gr σημειώνει πως επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον διευθυντή της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν, έως τη στιγμή που γράφτηκε το ρεπορτάζ.

Πηγή: ThessToday.gr 

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία: 4χρονο παιδάκι “έσβησε” στον ύπνο του

Θεσσαλονίκη – Ατύχημα 8χρονης: Συνελήφθη ο υπεύθυνος της παιδικής χαράς

Αναγνωστόπουλος – Επιδότηση καυσίμων: 900000 δικαιούχοι θα πληρωθούν σήμερα


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο