LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛάρισαΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2022 17:46

Τύρναβος: Προσποιήθηκε το γιατρό και απέσπασε... 9.750 ευρώ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε Τύρναβο και Τρίκαλα.

Ηλικιωμένη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε Τύρναβο και Τρίκαλα.

"Πιο αναλυτικά συνελήφθη, προχθές (18-03-2022) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού της, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη Ελληνίδα και προσποιούμενος τον γιατρό, υπό το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση συγγενικού της προσώπου, έπεισε την παθούσα να συναντηθεί με τη δράστιδα στον Τύρναβο, στην οποία παρέδωσε μία νάιλον σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.750 ευρώ.

Ακολούθως, η δράστιδα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή της βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: μία νάιλον σακούλα που περιείχε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό των 9.750 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, 4 εισιτήρια επιβίβασης σε μέσα μαζικής μεταφοράς, 4 φορολογικές αποδείξεις, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο".

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το κατασχεθέν χρηματικό ποσό των 850 ευρώ αποτελεί μέρος του χρηματικού ποσού που η ανωτέρω δράστιδα είχε παραλάβει την 16-03-2022 από μια άλλη ηλικιωμένη Ελληνίδα, κατά τη διάπραξη απάτης σε βάρος της στην πόλη των Τρικάλων.

"Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες της 16-03-2022, ομοίως, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη και προσποιούμενος τον γιατρό, υπό το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση συγγενικού της προσώπου, έπεισε την παθούσα να συναντηθεί με τη δράστιδα στα Τρίκαλα, στην οποία παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. Τα προαναφερόμενα χρηματικά ποσά αποδόθηκαν στις παθούσες.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνάται η τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις".

Ειδήσεις σήμερα:

ΜotoGP - Μάρκεθ: Ατύχημα - σοκ στο Grand Prix της Ινδονησίας (βίντεο)

Εύελπις γιος αποδίδει τιμές στον Αντιστράτηγο πατέρα του (εικόνες)

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο