LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2022 12:22

Εύελπις γιος αποδίδει τιμές στον Αντιστράτηγο πατέρα του (εικόνες)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Θεσσαλονίκη, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Εύελπις γιος - τιμές - Αντιστράτηγος πατέρας - Θεσσαλονίκη

(Πηγή εικόνων: kranos.gr)

Άκρως συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Στην τελετής αλλαγής διοίκησης και παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Γ’ Σώματος Στρατού, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον τριτοετή Εύελπι, γιο του νέου Διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγου Σωτήρη Κωστάκογλου, να αποδίδει τιμές στον πατέρα του, την ώρα που ο ανώτατος αξιωματικός επιθεωρούσε το τιμητικό άγημα και περνούσε μπροστά από τους επίσημους.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο αδελφός του νεαρού Εύελπι, Υπολοχαγός του Πυροβολικού εκείνος, αλλά και ο απόστρατος αξιωματικός παππούς τους, οι οποίοι καμάρωναν για τον δικό τους άνθρωπο, τον Σωτήρη Κωστάκογλου, που με απόφαση του ΣΑΓΕ προήχθη στον βαθμό του Αντιστράτηγου και ανέλαβε Σωματάρχης της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Εύελπις γιος - τιμές - Αντιστράτηγος πατέρας - Θεσσαλονίκη

Εύελπις γιος - τιμές - Αντιστράτηγος πατέρας - Θεσσαλονίκη

Εύελπις γιος - τιμές - Αντιστράτηγος πατέρας - Θεσσαλονίκη

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, στο Στρατόπεδο του «ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ» στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη.

Ο Αντιστράτηγος Αναστάσιο Σπανός παρέδωσε στον Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου την Διοίκηση του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Λεοντάρης.? 

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ σε Τουρκία: πάρε F-35 και στείλε S-400 στην Ουκρανία

Ουκρανία - Μαριούπολη: “χτύπημα” σε κτήριο με εκατοντάδες άμαχους

Μενίδι - Μάριος: ξεσπά η μητέρα του για το “όχι” στην αποζημίωση

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο