LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα / ΑργολίδαΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2022 10:14

Τροχαίο - Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού (εικόνες)

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου το, οποίο και παρελαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Αργολίδα - τροχαίο - Νέα Τίρυνθα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου στην Αργολίδα.

Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν δυο Ι.Χ αυτοκίνητα σε διασταύρωση στον δρόμο για Νέα Τίρυνθα.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου το, οποίο και παρελαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Αργολίδα - τροχαίο - Νέα Τίρυνθα

Αργολίδα - τροχαίο - Νέα Τίρυνθα

Στο σημείο του τροχαίο εσπευσε και η πυροσβεστική με δυο οχήματα και άνδρες καθώς χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός του τραυματία.

Έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου. Να τονίσουμε ότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση στην είσοδο της Νέας Τίρυνθας έχουν γίνει και στο παρελθόν σοβαρά τροχαία ατυχήματα

πηγή: argolikeseidhseis.gr

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show” - Holly Grace: Το bullying δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα

“The 2Νight Show”- Καράβας: Ο έρωτας για την σύζυγό του και το GNTM

Θεσσαλονίκη - Νεκρό βρέφος: “δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούςΣήμερα 07:49 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα από την περιγραφή για την στιγμή που η κόρη του θύματος έμαθε για την δολοφονία. Που βρισκόταν “κρυμμένος” ο 50χρονος, μέχρι που απομακρύνθηκε η σορός της 40χρονης.

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίεςΣήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Η πρόθεση ψήφου, η σειρά των κομμάτων, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και οι ψήφοι των Σπαρτιατών, τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσειςΣήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ για τα λάθη στις φετινές φορολογικές δηλώσεις. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα11:48Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:34Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:21Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: “Καμπανάκι” για εκατομμύρια πρόωρους θανάτους11:07Γαλλία: Νεκρός ένοπλος που ετοιμαζόταν να πυρπολήσει συναγωγή (εικόνες)10:53Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία πρέπει να πάρει πίσω την απόφασή της10:41Βίκυ Μοσχολιού: Η ζωή και η καριέρα της ξεχωριστής φωνής της Ελλάδας10:28“Έρωτας φυγάς”: Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο (εικόνες)10:15Τουρκία – Ντεμιρτάς: 42 χρόνια κάθειρξη στον Κούρδο ηγέτη10:02Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο09:48Πειραματικά Σχολεία: Πότε γίνεται η κλήρωση09:35Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίες09:21Διαμαρτυρία αστυνομικών: Κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα09:07Γυναικοκτονία στο Μενίδι - Δημογλίδου: Οι αστυνομικοί “περίμεναν” ότι θα γίνει το κακό (βίντεο)08:54Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδία08:40“Ενώπιος Ενωπίω” - Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γάμος, τα “Φτηνά Τσιγάρα” και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”08:26Νεκρός 22χρονος σε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο08:13Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρηση07:59Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο