LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2022 19:00

Δολοφονία 19χρονου: Τους τραυματίες από την επίθεση επισκέφθηκε ο Καλαφάτης

Οι δύο νεαροί περιέγραψαν τις φρικτές στιγμές που έζησαν, κατά την επίθεση που δέχτηκαν κι ήταν σοκαρισμένοι τόσο από την εις βάρος τους επίθεση, όσο και από την άγρια δολοφονία του 19χρονου φίλου τους.

νοσοκομείο Παπανικολάου - Καλαφάτης

Τους δύο νεαρούς, φιλάθλους του Άρη, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, τραυματισμένοι μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης ενημερώθηκε, αρχικά, για την κατάσταση της υγείας τους, από τον θεράποντα γιατρό τους, καθ. Σταμάτιο Αγγελόπουλο, Συντονιστή – Διευθυντή της Δ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από , τη Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μαρία Γιογκατζή και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Δημήτρη Βαλαρούτσο, μετέβη στον θάλαμο όπου νοσηλεύονται, σε διπλανά κρεβάτια, τα δύο παιδιά και συνομίλησε μαζί τους.

Οι δύο νεαροί περιέγραψαν τις φρικτές στιγμές που έζησαν, κατά την επίθεση που δέχτηκαν κι ήταν σοκαρισμένοι τόσο από την εις βάρος τους επίθεση, όσο και από την άγρια δολοφονία του 19χρονου φίλου τους.

Πληροφορήθηκαν από τον κ. Καλαφάτη ότι έγιναν προσαγωγές από τις οποίες η μία μετατράπηκε σε σύλληψη κι εξέφρασαν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους νοσηλευόμενους, που φέρει τραύματα στο κεφάλι από ρόπαλο, θα υποβληθεί σε νέα αξονική τομογραφία. Η κατάσταση και των δύο τραυματιών, δεν εμπνέει ανησυχία.

Ειδήσεις σήμερα

Αναπτυξιακός νόμος: Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια

Δολοφονία Άλκη: ποιος είναι ο 23χρονος συλληφθείς (εικόνες)

Υπόθεση βιασμού – Γεωργία: Επανεξέταση στις τοξικολογικές θα ζητήσει ο τεχνικός σύμβουλος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για εμπρηστές: Η ατιμωρησία τελειώνει εδώ (βίντεο)Σήμερα 18:19 | Ειδήσεις

Σε ανάρτηση του, ο Πρωθυπουργός επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι, «Η Πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας».

Toυρκικά ΜΜΕ: Η Αγκυρα διπλασιάζει τα στρατεύματα στα ΚατεχόμεναΣήμερα 21:49 | Ειδήσεις

Το πλήθος των δυνάμεων θα μπορούσε να ξεπεράσει και τις 100.000, σύμφωνα με ρεπορτάζ

Λαγουβάρδος στον ΑΝΤ1: Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιώνΣήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι και ο Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για τις φωτιές, καθώς η αντιπυρική περίοδος έχει μεγαλώσει.

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Σύλληψη Τούρκου καταζητούμενου για συνεργεία σε ανθρωποκτονίαΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Σε βάρος του 25χρονου, είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία των Αρχών της Τουρκίας, για τη συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία στην Κωνσταντινούπολη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελλάδα – Λετονία: Εμφατική νίκη στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο22:57ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου22:41Όζι Όσμπορν – BBC: Αναβλήθηκε η προβολή ντοκιμαντέρ για τη ζωή του22:24Αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα 350.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων22:10Toυρκικά ΜΜΕ: Η Αγκυρα διπλασιάζει τα στρατεύματα στα Κατεχόμενα21:57Καβάλα: Σύλληψη χειριστή jet ski για τον τραυματισμό 11χρονου21:43Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονης21:30Νάξος: Παραμένει η περίφραξη στην Πορτάρα21:16Σουηδία: Η ιστορική εκκλησία της Κιρούνα μεταφέρθηκε οδικώς για 5 χιλιόμετρα! (εικόνες)21:01Επίθεση με χλωρίνη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 46χρονη 20:47Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη League Phase20:32Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Σίσι20:18Λαγουβάρδος στον ΑΝΤ1: Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών20:03Παλαιστινιακή Αρχή: Το νέο εποικιστικό σχέδιο του Ισραήλ μετατρέπει τη Δυτική Όχθη σε φυλακή19:46Κρήτη: Σεισμός στα Χανιά19:30Φωτιά στη Μεσσηνία19:17ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου19:03Μητσοτάκης για εμπρηστές: Η ατιμωρησία τελειώνει εδώ (βίντεο)18:50 Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη18:36Ουκρανία: Συνεχίζεται η προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στο Ντόνετσκ18:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο