LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 07 Ιανουαρίου 2022 09:49

Αχαΐα: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο (εικόνες)

Απανθρακωμένος βρέθηκε ένας άνδρας στο αυτοκίνητό του την Πέμπτη. Τα σενάρια που εξετάζονται.

Αχαΐα - απανθρακωμένο πτώμα

Τα σενάρια για τον άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του εξετάζουν οι Αρχές.

Το μακάβριο εύρημα έγινε όταν ένας ποδηλάτης είδε καπνό και φλόγες και ειδοποίησε τις Αρχές, το πρωί της Πέμπτης,  στην επαρχιακή οδό Χρυσοπηγής – Λακκωμάτων του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, για την κατάσβεση και ανακάλυψαν μέσα και τη σορό του άνδρα.

Από το αυτοκίνητο οι Αρχές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι, πρόκειται για όχημα 54χρονου κατοίκου Πατρών, ο οποίος διατηρούσε εξοχικό στην περιοχή. Η ταυτοποίησή του έγινε από τους συγγενείς του, που έσπευσαν στην περιοχή.

Στα πρώτα στάδια των ερευνών αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εξετάζονται δύο βασικά σενάρια.

Το επικρατέστερο είναι η φωτιά να προκλήθηκε από τροχαίο. Οι εκτιμήσεις θέλουν τον οδηγό να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και να εξετράπη εκτός δρόμου, όπου και ανετράπη.

Εξετάζεται μάλιστα και το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να έχασε τις αισθήσεις του πριν την εκτροπή και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να απομακρυνθεί, εγκαίρως, από το αυτοκίνητο.

Αχαΐα - απανθρακωμένο πτώμα

Στο δεύτερο σενάριο εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, καθώς υπάρχουν σχετικές ενδείξεις.

Η φωτιά, πάντως, φέρεται να προκλήθηκε από έκρηξη στη μηχανή. Το όχημα μεταφέρθηκε στην Αστυνομία, όπου θα μεταβεί το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής για να το εξετάσει.

Νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 54χρονουν αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα.

Πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καταδίωξη στην Εθνική Οδό: Οδηγός έτρεχε με 180 χλμ κρατώντας ένα παιδί στην αγκαλιά

Τζόκοβιτς: “Πόλεμος” για τη βίζα του στην Αυστραλία

Κορονοϊός - Τζανάκης: Είναι νωρίς να μιλάμε για ενδημική νόσο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στο πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο