LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2022 18:49

Χανιά - Πρωτοχρονιά: Κορονορεβεγιόν.. νοσούντων!

Ένα διαφοερετικό ρεβεγιόν έκανε μια παρέα ατόμων με κορονοϊό.

Πρωτοχρονιά - κορονοϊός - μέτρα - 2021

Κι αν πολλοί διαφωνούν κάθετα με την λογική αυτών των πάρτι - καθώς αποτέλεσαν σε πολλές περιπτώσεις υγειονομικές «βόμβες» - αυτό που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα Χανιά, έχει ναι μεν κάποια κοινά σημεία, αλλά και μεγάλες, ουσιαστικές διαφορές.

Μια παρέα δέκα ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να περάσει μαζί το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της.

Και φόβος… δεν υπήρχε, για έναν απλό λόγο: Διότι όλοι είχαν ήδη νοσήσει με κορονοϊό και ζούσαν ήδη μαζί και απομονωμένοι την καραντίνα τους.

Η παρέα είχε νοσήσει από την παραμονή των Χριστουγέννων με ήπια συμπτώματα και αποφάσισε να απομονωθεί σε ένα σπίτι και μακριά από κάθε άλλη επαφή, να κάνει… το ρεβεγιόν χωρίς μάλιστα να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Τα άτομα πέρασαν μαζί την καραντίνα τους κι εξακολουθούν ακόμη και σήμερα , να βρίσκονται στον ίδιο χώρο, έχοντας περάσει μια πραγματικά αξέχαστη – για πολλούς λόγους – πρωτοχρονιά!

πηγή: kriti360.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κ.Ο.Τ.Ε.Σ: ο Πρόεδρος του κόμματος στον ΑΝΤ1 για τον έλεγχο και το… σκάκι (βίντεο)

Κορονοϊός: δεκάδες θάνατοι και 36246 κρούσματα τη Δευτέρα

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πέθανε το πρόωρο βρέφος της 36χρονης διασωληνωμένης


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)Σήμερα 14:15 | Ειδήσεις

Ποιες λειτουργίες θα επιτελεί η νέα πλατφόρμα. Τι δήλωσαν ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Παιδείας, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονοςΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείοΣήμερα 13:57 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται στο Ωνάσειο από τις 26 Απριλίου. 

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)14:40“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα14:26Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 14:12Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα13:58Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος13:47Τουρκία - Τροχαίο: Θρήνος για την Ελληνίδα που έχασε την ζωή της (εικόνες)13:34“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη (βίντεο)13:20Τουρκία - ΥΠΕΞ: Διορίστηκαν τρεις νέοι Υφυπουργοί13:07Ορμπάν: Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου12:53Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την “μελαγχολική” μας Παρασκευή (βίντεο)12:40Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Τερίμ12:26Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 202312:15ΗΠΑ - Χιούστον: Κακοκαιρία σάρωσε σπίτια και μαγαζιά (εικόνες)11:59Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα11:46Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:33Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:20Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: “Καμπανάκι” για εκατομμύρια πρόωρους θανάτους11:07Γαλλία: Νεκρός ένοπλος που ετοιμαζόταν να πυρπολήσει συναγωγή (εικόνες)10:53Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία πρέπει να πάρει πίσω την απόφασή της10:41Βίκυ Μοσχολιού: Η ζωή και η καριέρα της ξεχωριστής φωνής της Ελλάδας10:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο