LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΙωάννιναΔημοσίευση: 01 Ιανουαρίου 2022 14:21 | Ανανέωση: 01 Ιανουαρίου 2022 14:38

Έγκλημα στα Γιάννενα: “Τον σκότωσα, γιατί δεν άντεχα να τον ακούω”

Τι ομολόγησε η γυναίκα που σκότωσε τον σύντροφό της. Πως προσπάθησε να ξεγελάσει διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικούς. Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Γιάννενα - εισαγγελέας - περιπολικό

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την άγρια δολοφονία 55χρονου από τη σύντροφό του, το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Σεισμόπληκτα των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, το ζευγάρι, το οποίο δεν ήταν παντρεμένο και συζούσε τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, οικονομικής και ιατρικής φύσεως ενώ είχε συχνούς καβγάδες.

Η 55χρονη γυναίκα που εργαζόταν περιστασιακά σε φροντίδα ηλικιωμένων, αντιμετώπιζε πρόβληματα θυμού και αλκοολισμού ενώ το θύμα, ο 55χρονος που είχε ένα παιδί από προηγουμένο γάμο, αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Ειδικότερα, ο 55χρονος ταλαιπωρούταν από κατάθλιψη, ενώ συχνά δεχόταν τις απειλές της συντρόφου του και ειδικά όταν εκείνη έπινε και μεθούσεΤην περασμένη Πέμπτη, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού έγιναν εντονότεροι με αποτέλεσμα η 55χρονη να πάρει το κουζινομάχαιρο και να το καρφώσει στην καρδιά του συντρόφου της.

Προσπάθεια παραπλάνησης των Αρχών

Όταν η ίδια συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ατάραχη, τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και τους ζήτησε βοήθεια δηλώνοντας μάλιστα ότι ο σύντροφος της αυτοτραυματιστήκε στον θώρακα λόγω και των ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετώπιζε. Οι άντρες του ΕΚΑΒ πίστεψαν την 55χρονη καθώς τους έδειξε και την αγωγή φαρμάκων που λάμβανε ο 55χρονος και παρέλαβαν τον άτυχο άντρα μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε η 55χρονη δολοφόνος, ήταν ότι οι γιατροί ειδοποίησαν, όπως κάνουν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, την Αστυνομία η οποία διέταξε ιατροδικαστική εξέταση ωστε να εξακριβωθούν τα ακριβεί αίτια του θανάτου του 55χρονου.


Στην εξέταση που ακολούθησε την επόμενη μέρα ο ιατροδικαστής αποκάλυψε την αλήθεια, ότι δηλαδή το τραύμα του 55χρονου δεν μπορούσε να προκληθεί από τον ίδιο, αλλά από άλλον και ότι άτυχος άντρας βρισκόταν σε άμυνα. Αμέσως οι αστυνομικοί του Τμήματος των Ιωαννίνων επέστρεψαν στην οικία της 55χρονης δολοφόνου την οποία και συνέλαβαν αφού πρώτα παραδέχτηκε πως μαχαίρωσε τον 55χρονο συντροφό της, δίνοντας τους και το φονικό όπλο.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί τον σκότωσε τους είπε ότι τσακώθηκαν και δεν άντεχε άλλο να τον ακούει!

Ενώπιον του Εισαγγελέα

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί η 55χρονη, η οποία το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.

Η κατηγορούμενη ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα της δόθηκε μέχρι την Τρίτη.

Η 55χρονη θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή, αφού ενδιαμέσως το δικαστήριο της διορίσει δικηγόρο.

Πηγή: prothema.gr - epiruspost.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καρέλιας “χρύσωσε” τους εργαζόμενους για άλλη μια χρονιά

Κορονοϊός - Τζανάκης για σχολεία: αν ανοίξουν, θα κλείσουν σε 5 - 10 ημέρες

Κορονοϊός: 1 θάνατος κάθε 17 λεπτά στην Ελλάδα!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)Σήμερα 14:05 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντικρούοντας τις κινδυνολογίες και τις κατηγορίες της τουρκικής πλευράς.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης ΠαπανώταςΣήμερα 15:01 | Ειδήσεις

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι εξαιρεί από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Παπανώτα.

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο