LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚοζάνηΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2021 07:16

Κοζάνη: πέθανε λεχώνα από ανακοπή καρδιάς

Θρήνος σε όλη την πόλη για την νέα γυναίκα που κατέληξε, παρότι οι γιατροί την επανέφεραν μια φορά στην ζωή έπειτα από προσπάθειες 80 λεπτών!

νεογέννητο μωρό

Θρήνο σκόρπισε στην Κοζάνη η είδηση θανάτου της 26χρονης λεχώνας που μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Η νεαρή γυναίκα που είχε φέρει πρόσφατα στον κόσμο το παιδάκι της, υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τον συζυγό της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο. Εκεί οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και μετά από 80 λεπτά κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία της γυναίκας με καρδιοπνευμονικής αναζωογόνηση.

Μάλιστα, αφού υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο για κορονοϊό, ο οποίος βγήκε αρνητικός, ξεκίνησε η διακομιδή της στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η άτυχη Ράνια, έφυγε από τη ζωή μετά από νέα ανακοπή, μέσα στο ασθενοφόρο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου της 26χρονης μητέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργικό Συμβούλιο: η αξιολόγηση στο Δημόσιο, ο ΟΑΕΔ και τα ΠΟΠ προϊόντα

Καιρός: παγωνιά με λιγότερες βροχές και χιόνια την Τετάρτη

ΠΟΥ - Κορονοϊός: έρχεται νέα “έκρηξη” στα κρούσματα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο